3FM nieuws

Bjørgen is nieuwe zanger Only Seven Left

  1. Nieuwschevron right
  2. Bjørgen is nieuwe zanger Only Seven Left

Tijdens een spannende finale in de Vorstin koos Only Seven Left zaterdag 5 november voor Bjørgen als nieuwe zanger.

De voormalige zanger, Bart van Dalen, kondigde in augustus aan dat hij uit Only Seven Left stapt om zich te storten op zijn persoonlijke muzikale carrière. Uiteraard was dit voor de oud 3FM Serious Talent-band geen reden om te stoppen, dus gingen de overgebleven jongens op zoek naar een nieuwe zanger.

De zoektocht van Only Seven Left

Via zangergezocht.nl konden jonge zangers online auditie doen met een eigen versie van een Only Seven Left-nummer. Dit leverde zowel verrassend goede als hilarische audities op. De band koos uit de vele inzendingen uiteindelijk voor twee finalisten: Bjørgen van Essen en Lucas Hamming.

Bjørgen van Essen nieuwe zanger Only Seven Left

Tijdens de finale in een volgeladen Vorstin Hilversum, trad de band zaterdag 5 november met beide zangers op. Na een intens overleg kozen de jongens van Only Seven Left voor Bjørgen van Essen als nieuwe zanger.

Only Seven Left duikt de studio in voor tweede album

Only Seven Left is weer compleet en erg blij met zijn keuze. De jongemannen kunnen niet wachten om de studio in te duiken voor de opnames van hun tweede album. Bekijk hieronder de preview van de eerste single die naar verwachting in februari 2012 verschijnt met Bjørgen als nieuwe zanger. Wat vind jij?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Video: Only Seven Left live in DWDD

Het nieuwe Only Seven Left speelde maandagavond (7 november) live in De Wereld Draait Door. Lukt het de band om in 2012 een Lowlandsje te pakken?

Ster advertentie
Ster advertentie