3FM nieuws

Jonathan Jeremiah verklaart Giel de liefde

  1. Nieuwschevron right
  2. Jonathan Jeremiah verklaart Giel de liefde

Giel heeft weer een primeur! Dit weekend staan Jonathan Jeremiah en Elske deWall samen op het podium op North Sea Jazz, maar bij Giel geven ze alvast een voorproefje!

Het zou een verrassing moeten zijn dat Elske deWall mee zingt met Jonathan op North Sea Jazz, maar nu was het gewoon een verrassing dat ze donderdagmorgen samen bij Giel stonden!

Jonathan Jeremiah - Lost

Maar voordat Elske binnen kwam lopen, was Jonathan al lekker bezig. Zijn vorige single 'Lost' deed het er-rug goed in Nederland en hij maakt op de speelplaats duidelijk waarom. Het blijft namelijk een schitterend nummer.

I love you Giel

Jonathan zei alleen maar lieve dingen! Hij vertelde dat hij niet verliefd was, maar dat hij wel heel veel van Giel houdt. Nou, die kun je in je zak steken Giel! En verder was hij erg blij dat hij Elske had leren kennen en dat ze samen mochten spelen. Wat een een liefde en gezelligheid in de studio!

North Sea Jazz

Op North Sea Jazz zullen Elske en Jonathan samen spelen. Maar dat niet alleen! Ze zullen namelijk ook begeleid worden door het Metropool Orkest.

Elske DeWall & Jonathan Jeremiah - Heart Of Stone

Ster advertentie
Ster advertentie