3FM nieuws

Ria is 53, gek op Post Malone en ze festivalt jou er gewoon keihard uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Ria is 53, gek op Post Malone en ze festivalt jou er gewoon keihard uit

Frank zat vanmiddag gewoon lekker radio te maken. Hij at wat, draaide een plaatje van Post Malone en zag ineens een appje binnenkomen van ene Ria. "Grote blij! Meer Post Malone op 3FM!" Daar wilde hij meer van weten, dus hij belde Ria meteen even op.

Vergaan van de hitte

Ria bleek 53 en via haar kids kennisgemaakt te hebben met Post Malone. The best thing ever, als we haar mogen geloven. Ze ging zelfs met haar zoon en dochter mee naar Rock Werchter om hem live te kunnen zien!

Ria: "Ik zei, 'Wat gebeurt, gebeurt, maar wij zorgen ervoor dat we een uur van tevoren in de tent gaan staan. Dan vergaan we maar van de hitte, maar we moeten 'm zien!' Dat vonden mijn zoon en dochter gelukkig ook, haha!"

Video niet beschikbaar

Probeer eens wat nieuws

En Ria slingert ook nog eens een briljante tip de wereld in voor iedereen die ooit wel eens een festival bezoekt. "Kijk, David Byrne (die van de Talking Heads) is van mijn leeftijd, dat vond ik ook geweldig. Maar het mooie van een festival is dat je lekker dingen kunt gaan ontdekken waarvan je niet van tevoren weet of 't leuk is! Je moet niet alleen maar dingen gaan zien die je al jaren kent."

Zo. Words to live by!

Ster advertentie
Ster advertentie