3FM nieuws

Win tickets voor een intieme Arlo Parks livesessie

foto: Arlo Parksfoto: Arlo Parks
  1. Nieuwschevron right
  2. Win tickets voor een intieme Arlo Parks livesessie

Ben jij fan van Arlo Parks en wil jij heel graag aanwezig zijn bij een exclusieve sessie met de Britse zangeres in Brussel? Check dan snel hoe je die tickets kunt winnen hieronder!

Winnen

Je kunt op twee manieren tickets winnen voor deze exclusieve sessie op maandag 19 juni in Brussel. Ten eerste geven zowel VoorAan als Jaimy de Ruijter live op radio kaarten weg tussen 1 en 4 mei. Hoor je in deze programma's Arlo Parks? App dan direct de 3FM Studio via de gratis 3FM App en dan maak jij kans op maar liefst 3 tickets voor deze intieme sessie met meet & greet!

Je kunt ook nog tickets winnen via de social media-kanalen van 3FM, houd daarvoor @npo3fm op Instagram in de gaten (of neem snel een kijkje hieronder en doe mee)!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Arlo Parks

Het is alvast eventjes voorgenieten voor Best Kept Secret, want ook Arlo staat daar deze zomer op het podium. Met haar introspectieve en emotionele nummers weet ze al jaren menig publiek mee te trekken in haar optredens. Ze is pas 22 lentes jong, maar heeft in haar muziek altijd enorm veel te vertellen. Zo pakt ze bijvoorbeeld in 2021 met haar nummer 'Caroline' de 3FM Megahit.

Binnenkort komt ze met een tweede album uit, waarmee ze deze zomer langs festivals zal touren. Alvast benieuwd hoe die muziek zal klinken? Check dan hieronder de eerste single 'Weightless'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie