3FM nieuws

Lowlandstenten vernieuwd

  1. Nieuwschevron right
  2. Lowlandstenten vernieuwd


Er is goed én slecht én goed nieuws: er komt een nieuwe tent op Lowlands, de Magneetbar verdwijnt, maar maakt een speciale doorstart.

Het is allemaal wat. Het terrein van Lowlands ziet er dit jaar weer eens anders uit. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan.

ogoNONogo

Dit jaar is er een splinternieuwe plek te vinden op Lowlands: ogoNONogo! De organisatie noemt deze palindroom 'die nieuwe rockkelder op Lowlands'. De bedoeling is dat er acts komen te staan die even later of even eerder op een van de grote podia staan, maar ook kleine bandjes die gewoon willen rocken. Als in zo'n knallend bandje zit, dan kun je je binnenkort opgeven via Lowlands.nl.

>> Naar de site van Lowlands

Magneetbar wordt festival

Helaas moet de magneetbar plaats maken voor de nieuwe 'kelder', maar geen man overboord! Er komt namelijk een geheel nieuw festival van 'de makers van de magneetbar'. En ze kunnen het zelf het beste beschrijven:

'Het is een evenement dat door mensen samen gecreëerd en gefinancierd wordt. Het Nederlandse publiek is klaar voor een nieuw initiatief waar het zelf aan kan deelnemen. Samen met kunstenaars, vrienden en nieuwe contacten iets creatiefs verwezenlijken. Zelf een megakunstwerk bouwen of muziek en theater maken. Meewerken met grote artiesten en kunstenaars, ervaringen opdoen en uitwisselen. De tijd is er rijp voor,' vertelt kunstenaar en bedenker van de Magneetbar Jesse Limmen.

>> Meer over het Magneetfestival

Ster advertentie
Ster advertentie