3FM nieuws

Jorien kiest Ierse Ver-Van-M'n-Bed-Track

  1. Nieuwschevron right
  2. Jorien kiest Ierse Ver-Van-M'n-Bed-Track

Iedere week kiest Jorien een nieuwe Ver-Van-M'n-Bed-Track, een song die ergens op de wereld een enorme hit is. Deze week is dat 'Nothing Lasts Forever' van Mkai.

Ze legt zelf even uit waarom het dit nummer geworden is:

"Nieuwe week, nieuwe Ver Van M'n Bed Track. Deze week opgescharreld uit de Ierse hitlijst: 'Nothing Lasts Forever' van Mkai. Deze track is afgelopen vrijdag pas uitgekomen en staat nu in de top 20 van de iTunes in Ierland. De band bestaat uit 4 broers uit Ierland die indierock maken. Goede gitaren en een klein synthesizertje in het refrein: ik vind het lekker!"

- Jorien

'Nothing Lasts Forever' is een dramatisch rockliedje met fijne gitaarrifjes. Het doet een beetje denken aan Nothing But Thieves. Mkai is een Ierse band die met zijn debuutalbum in 2014 Taylor Swift's 1989 van de troon stootte in hun thuisland. Deze track komt ook van die plaat en is geproduceerd door Rob Kirwan, die ook met Hozier en U2 werkte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jorien hoor je iedere nacht van 04:00 uur tot 06:00 op 3FM. Op maandag kiest ze een Ver-Van-M'n-Bed-Track, die je vervolgens de hele week in haar programma voorbij hoort komen.

Ster advertentie
Ster advertentie