3FM nieuws

DeWolff gromde live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. DeWolff gromde live bij Giel

De nieuwe CD DEWOLFF IV kwam op 8 juni uit en dinsdag speelden ze bij Giel hun nieuwe single.

Pablo, Luka en Robin, de mannen van DeWolff, hebben Duitsland inmiddels ook al veroverd want daar spelen ze in juni. Ze hebben in ieder geval meer succes dan het Nederlands elftal.

DeWolff op bezoek bij Giel

Speciaal voor Giel bleven ze dinsdag (19 juni) gelukkig een dagje in Nederland. Over de nieuwe plaat DeWolff IV vertellen de jonge wolven dat de titel een half grapje is. Het eerste album was namelijk niet een echt album, maar een EP. Dus DeWolff IV is eigenlijk album nummer 3,5.

DeWolff met 'Voodoo Mademoiselle'

Het thema van het nieuwe album is de duivel, dat ook op de bijzondere hoes te zien is. Deze hoes toont een grimmige combinatie van onder andere een wolf, kat, vis en een vrouw. Misschien wel 'Voodoo Mademoiselle'? Luister naar de grommende live-uitvoering van deze nieuwe single:

DeWolff met 'Next To Me'

De Mega Top 50 cover die de mannen van DeWolff hebben ingestudeerd is 'Next To Me' van Emili Sandé. Luister naar deze bluesy en groovy versie:

DeWolff in 3VOOR12RADIO

DeWolff is gelukkig wel vaker bij 3FM te vinden. Ze stonden 11 juni namelijk te rocken bij 3VOOR12RADIO. Check de beelden hieronder.

Beluister het hele album DEWOLFF IV OP de 3voor12 Luisterpaal

Wil jij het hele album alvast beluisteren? Dat kan, want het staat op de 3voor12 Luisterpaal!

Ster advertentie
Ster advertentie