3FM nieuws

Domien maakte radio in een rijdende trein

  1. Nieuwschevron right
  2. Domien maakte radio in een rijdende trein

Het begon als een impulsief idee waarbij Domien meteen dacht 'ach man, dat gaat toch nooit lukken'. En toch, op een of andere manier, zat hij vanochtend in de intercity van Den Haag naar Leeuwarden radio te maken. In een volle coupé met luisteraars en reizigers. Hoe tof is dat?!

Gewoon, in de coupé

Jij denkt, er is natuurlijk nooit plek voor een radiostudio in een normale intercity-coupé. WRONG! Zo'n vierzits-plekje is precies groot genoeg voor Domien, een mengpaneel en de nodige schermen. Ook werden alle stoelen voorzien van een gezellig hoesje.



Domien <3 Russell

De hoofdconducteur van vandaag was Russell, hij is verantwoordelijk voor de veiligheid, een goede sfeer in de trein én het begeleiden van Domien. De 3FM-dj vraagt hem hier nog even wat precies zijn taken zijn als hulp-conducteur.


Foto: Nathan Reinds

Flirten in de trein doe je zo

In de categorie 'we wisten niet dat we dit nodig hadden': een zwoele podcast die je precies vertelt hoe je moet flirten in de trein. Maar werkt zoiets nou echt of loopt het altijd uit op een awkward situatie? Mitchell heeft er ervaring mee!

Domien mag fluiten

Het absolute hoogtepunt van de treinreis: Domien mocht op Russells fluitje blazen. En hij genóót ervan, joh!


Foto: Nathan Reinds

En natuurlijk, de omroep!

De kers op de NS-taart: Domien mocht het treinritje afkondigen via de intercom. Daar moest zelfs hij een liedje van John Mayer voor afbreken. Oh the horror...


Foto: Nathan Reinds

Het spoorboekje

Als je je nog afvraagt waar Domien precies geweest is vanochtend... Het hele spoorboekje vind je hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie