3FM nieuws

De Staat komt met vierde In The Round-concert

  1. Nieuwschevron right
  2. De Staat komt met vierde In The Round-concert

De vraag naar kaarten voor de drie unieke shows van De Staat In The Round in Nijmegen is zo groot, dat de band heeft besloten een extra show toe te voegen.

Zanger Torre Florim over de extra show: "Ik ben echt heel verrast en vooral blij dat het gewoon gelukt is om nog een derde dag deze show te kunnen spelen. Hier zijn we helemaal niet vanuit gegaan vanaf het begin, en we hebben gelukkig onze vergunning kunnen verlengen bij de gemeente Nijmegen."

Deze extra show op de kunst- en culturele broedplaats De Vasim vindt plaats op donderdag 16 november. Dit is de laatste die toegevoegd wordt aan de serie In The Round-concerten. Torre over deze serie bijzondere optredens: "Op een oud fabrieksterrein zetten we een grote tent neer waarin we deze speciale shows gaan spelen. Deze shows spelen we precies in het midden van het publiek, op een rond podium. Dit zorgt voor een totaal andere ervaring voor zowel het publiek als de band. Er is geen muur meer achter de band. Overal staat publiek. Dus we kunnen ons niet verstoppen. Alles wat we doen is zichtbaar. Waardoor iedereen nieuwe dingen kan ontdekken."

De optredens vinden plaats op 16 (nieuwe datum), 17, 18 en 19 november. De kaartverkoop voor de nieuwe show is nu gestart.

Ster advertentie
Ster advertentie