3FM nieuws

3FM-luisteraars vragen Martin Garrix het hemd van het lijf

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-luisteraars vragen Martin Garrix het hemd van het lijf

Wanneer komt die hit met buddy Justin Bieber er nou? Wat is het meest romantische dat hij ooit meemaakte? En voelt hij zich wel eens alleen? De 3FM-luisteraars vroegen DJ Martin Garrix het hemd van zijn lijf.

Martin Garrix reist de hele wereld over. Woensdagavond (17 augustus) streek hij neer in de 3FM-studio in Hilversum. Luisteraars mochten alles, maar dan ook álles vragen:

Waar zie je jezelf over tien jaar?

"Mijn goal is om door te gaan als DJ, maar ook als producer. Ik wil daar beter in worden. Ik zou wel meer willen produceren voor films, soundtracks, games. En dan weet ik niet of ik het onder de naam Martin Garrix of Martijn Garritsen zou uitbrengen... Maar de focus blijft ook echt wel bij DJ Martin Garrix liggen."

Wie is je idool?

"Tiësto."

Met wie zou je heel graag een single willen maken?

"Pharrell Williams."

Wanneer komt die hit met Justin Bieber?

"Ik denk pas volgend jaar. Dat hangt helemaal van Justin en mij af."

En hoe zit het met die track met Ed Sheeran?

"Dat moet je aan het label vragen. Ik weet het niet."

Welke show vond je het allergaafst?

"Wauw, lastige vraag. Er waren zo veel shows die ik geweldig vond. Dit jaar vond ik het afsluiten van de mainstage op Tomorrowland heel bijzonder. Alle drie de keren Ultra Miami, zeker toen vorig jaar Usher het podium opsprong. Dat was een favoriet moment. En Coachella, daar heb ik twee jaar geleden opgetreden."

En als je móet kiezen?

"Ik kan niet kiezen, haha."

Wat verwacht je van de All Ages-show in oktober?

"Ik kan niet wachten op ADE en de show in de RAI. Toen ik twaalf jaar was, wilde ik zo graag Tiësto en Armin van Buuren zien. Maar dat kon niet, want ik was te jong. Ik baalde echt. Dus toen ik dit jaar de vraag kreeg of ik iets voor alle leeftijden wilde doen, dacht ik: ja! Ik kan niet wachten om ook alle jonge fans in Nederland te zien. En ik snap het zo goed. Ik kan bijvoorbeeld ook nog steeds niet in Las Vegas optreden, want daar moet je 21voor zijn."

Voel je je soms alleen tijdens je tour?

"Ja. Ik denk dat elke tourende artiest daar soms last van heeft. Maar ik neem zo vaak mogelijk vrienden en familie mee."

Wat is het meest romantische wat je ooit is overkomen?

"Haha, nu moet ik even uitkijken wat ik zeg. Maar, ik heb een keer Valentijnsdag gevierd in Zuid-Afrika. De hele setting in het hotel was heel mooi."

Hoe is het met de dames?

"Ik ben helemaal vrijgezel."

Wanneer komt dat album?

"Dat ligt aan het label. Ik denk eind dit jaar, begin volgend jaar. Het ligt eraan hoeveel singles we uitbrengen en hoe succesvol die zijn."

Wat mag ik voor je draaien op 3FM?

"'Never Be Like You' van Flume met Kai."

ADE, 2015
Ster advertentie
Ster advertentie