3FM nieuws

Deze week de Ajouad & Sander Show

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze week de Ajouad & Sander Show
Coen maakt het verre oosten onveilig in zijn welverdiende vakantie. Het is deze week de beurt aan Ajouad als Sanders kinderoppas.
Ook deze week is Coen nog op vakantie. Met hangende schoudertjes loopt Sander verdwaasd door de gangen van het 3FM-gebouw. Hoog tijd voor een nieuwe impuls van ongeremde positieve energie. Hoog tijd voor een sidekick als Ajouad.

Bert out

De onmisbare Coen werd vorige week vervangen door Bert van Lent. Bert, die zelf vooral last van de hitte leek te hebben, voelde zich als een vis in het water. Hij klonk alsof hij al jaren in de stoel naast Sander zat. Het gouden duo ‘Lent & Lant’ sloten de vlekkeloze week vanaf Lowlands af. Aan alle mooie dingen komt een eind.

Ajouad in

Het einde van Berts invalbeurt betekent het begin van een week met Ajouad. Deze week een compleet andere Coen & Sander Show, zonder Coen, maar met Ajouad. Deze week mag hij ’s middags achter de microfoon plaatsnemen. We kennen hem vooral uit de nacht, dus kan je nagaan hoeveel (positieve) energie er overdag vrijkomt.

Luister de hele week naar de Coen & Sander Show, zonder Coen, maar met Ajoad. Elke werkdag vanaf 16.00 uur.

>> Ga naar de site van de Coen & Sander Show
>> Volg de vakantie van Coen via Twitter

Ster advertentie
Ster advertentie