3FM nieuws

Bruce Springsteen is Pinkpop de baas

  1. Nieuwschevron right
  2. Bruce Springsteen is Pinkpop de baas
Iedereen keek er naar uit en vanavond was het dan eindelijk zover, Bruce Springsteen kwam, zag en rockte Pinkpop!Avondzonnetje
Bruin verbrand, gekleed in het zwart en met een groot gevolg betrad Bruce Springsteen rond half negen de mainstage van Pinkpop. Een oorverdovend applaus klonk en vanaf het veld kwam een warm avondzonnetje net de hoek om piepen.

Op de knieën

In een flink tempo kwam alles voorbij. Nieuw werk van zijn laatste album Working On A Dream, maar ook oude hits als Trapped, I'm On Fire, Waitin' On A Sunny Day...Ondertussen gaat Springsteen veelvuldig op de knieën, schudt hij handjes en flirt hij met de camera.

Klein meisje
Leuk detail is dat Killers-zanger Brandon Flowers een stukje komt meezingen, waarna Springsteen tijdens het refrein van Waiting On A Sunny Day een klein meisje op de voorste rij laat meezingen.

Is There Anybody Alive Outthere?
Betrokken als hij is controleerde af en toe even hoe het gesteld was met de meute tegenover zich. Met ferme stem riep hij aan het begin en einde van de show "Is there Anybody Alive Outthere?" waarop het publiek duidelijk te kennen geven levendiger te zijn dan ooit.

The Dutch Courtney Cox
Je zal toch die mazzel hebben. Dancin In The Dark wordt ingezet, het optreden nadert zijn einde en Bruce speurt al door het publiek, op zoek naar een gewillig slachtoffer om mee te dansen. Een van de bezoekers was goed voorbereid en stak een kartonnen bord omhoog met daarop 'The Dutch Courtney Cox'.

En ja hoor. Bruce, de ouwe snoeperd, trok haar uit de kluwen bezoekers en danste met haar net zoals hij dat deed in de clip die door Brian DePalma geregisseerd werd.

>> Check de clip hier

Gerard Ekdom, superfan

Binnen de 3FM gelederen loopt er een man rond met een rood, wit, blauw hart. Met 52 witte sterren erop! SInds hij in aanraking is gekomen met de muziek van de New Jersey born singer heeft hij zich vol hartstocht in diens muziek gestort.Natuurlijk is hij niet de enige fan die op Pinkpop naar Bruce Springsteen is komen kijken. Ze stonden er in grote getalen, rijen dik. Kristel vroeg waarom...Heb je genoten van the Boss?


Ster advertentie
Ster advertentie