3FM nieuws

Mattanja Joy Bradley live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Mattanja Joy Bradley live bij Giel

Mattanja Joy Bradley was vrijdagochtend 12 april te gast bij Giel. Ze speede haar nieuwe single 'Wake Me Up' live op De Speelplaats.

Mattanja Joy Bradley is een singer-songwriter met een voorliefde voor blues en soul. De brutale Brabantse wist zichzelf binnen te bluffen op een festival op het Caribische eiland St. Lucia, waar ze vervolgens als voorprogramma van Amy Winehouse speelde. Met haar band Bradley's Circus nam ze het album Bang Bang Wa Wee's op in Amerika. Haar eerste eigen single 'Beautiful Imperfections' verscheen in april 2012 en leverde haar de titel 3FM Serious Talent op.

Mattanja Joy Bradley live bij Giel

Mattanja Joy Bradley deed mee aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland en is zodoende een goede bekende van Giel. Ze gaat in mei en juni op Serious Talent Tour met The New Shining en hoopt haar album eind deze maand nog te kunnen presenteren. Ze kwam op vrijdagmorgen 12 april langs bij Giel en speelde daar haar nieuwe single 'Wake Me Up'. En ze zong 'Sucker For Love, haar Engelstalige versie van 'Sukkel Voor De Liefde' van The Opposites.

Mattanja Joy Bradley - 'Wake Me Up'

Mattanja Joy Bradley covert The Opposites

Mattanja Joy Bradley - 'Beautiful Imperfections'

Ster advertentie
Ster advertentie