3FM nieuws

50 Cent wordt filmproducent

  1. Nieuwschevron right
  2. 50 Cent wordt filmproducent
Rapper 50 Cent gaat naast zijn platenlabel en kledinglijn ook een filmproductiebedrijf opzetten.Rapper 50 Cent, zijn echte naam is Curtis Jackson, wordt filmproducent. Hij was natuurlijk al rapper, begon eerder ook al zijn platenlabel, heeft al een kledinglijn en gaat nu dus in de film.

Samenwerking met Nicholas Cage
Zijn nieuwe bedrijf heet Cheetah Vision en heeft al acht scripts aangekocht. Het eerste project dat 50 Cent zou gaan oppakken is de film The Dance, waar hij zelf de hoofdrol speelt naast Nicolas Cage. Volgens 50 Cent speelt Nicholas Cage de oprichter van een bokstoernooi en 50 Cent zelf speelt een bokser die de gevangenis in moet.

Genoeg geld, geen zorgen om kredietcrisis
Dat vertelde hij aan de pers tijdens het Sundance Film Festival in Utah. Hij gaf aan dat hij zich geen zorgen maakt met het oog op de kredietcrisis, hij heeft zelf een aardig potje waar hij uit kan putten. Dat klopt, want volgens het blad Forbes behoort 50 Cent bij de honderd rijkste celebs.

In de toekomst gaat 50 Cent filmtechnisch ook nog samenwerken in verschillende projecten met Sharon Stone, Mickey Rourke en Val Kilmer
Ster advertentie
Ster advertentie