3FM nieuws

Met Kenny B waan je je aan de Surinaamse kust

  1. Nieuwschevron right
  2. Met Kenny B waan je je aan de Surinaamse kust

Heerlijke chille muziek voor de dinsdagochtend. Kenny B kwam langs bij 3FM en deed hij onder andere een cover van 'Dansen Aan Zee' van BLØF.

(fotograaf: Ben Houdijk)

Kenny B kwam tijdens Zeroes Request langs bij Giel en waagde zich aan een single van zijn grote voorbeeld Paskal Jakobsen. Hij coverde 'Dansen Aan Zee' luisteraars lieten meteen weten dat ze zich aan het Surinaamse strand waanden in plaats van aan de Zeeuwse kust. Nu maar wachten op die uitnodiging voor Concert At SEA!

Kenny B

Kenneth is sinds zijn achtste druk in de weer met muziek. Een tijd speelde hij in de band Fransisco en maakte hij muziek in de toneelgroep van het Surinaamse leger. Toen Kenneth 28 jaar was kwam hij naar Nederland. Maar hij is nog vaak in Suriname te vinden en dat hoor je duidelijk terug in zijn muziek.

Na succesvolle platen in het Engels, Aucaans en Sranantongo stapte Kenny B over op het Nederlands. Dit jaar komt er een nieuw album aan, maar daar moeten we nog even op wachten. Van zijn nieuwste single 'Als Je Gaat' kun je wel al genieten.

Eurosonic Noorderslag

Kenny B was in januari in Groningen te vinden voor Eurosonic Nooderslag. Daar speelde hij in de 3FM On Stage-container. Bekijk hier de beelden.

Kenny B covert 'Dansen Aan Zee'

Kenny B - 'Als Je Gaat'

Kenny B in de studio!

Ster advertentie
Ster advertentie