3FM nieuws

'Tonight' van Jett Rebel is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Tonight' van Jett Rebel is 3FM Megahit

Jett Rebels 'Tonight' hoor je deze week extra vaak, want het catchy liedje is uitgeroepen tot 3FM Megahit!

3FM is dol op Jett Rebel. Hij is artiest in hart en nieren. Niet voor niets werd hij eerder toegevoegd aan de lijst van 3FM Serious Talents en nu is zijn nieuwe single 'Tonight' ook uitgeroepen tot 3FM Megahit. Om die reden hoor je het liedje deze week extra vaak op 3FM.

'Tonight' geïnspireerd op West Side Story

Jett Rebel heeft zich voor 'Tonight' deels laten inspireren door de musical West Side Story. Hij wilde dezelfde vibe creëren als dé grote feestavond uit deze musical. Het liedje moet aanvoelen als een soort aankondiging of opening van iets, vertelde Jett Rebel donderdagochtend 9 januari aan Giel. Precies om die reden zou 'Tonight' het eerste nummer worden van zijn nog te verschijnen debuutalbum. Maar gelukkig mogen we er nu al op dansen, want het liedje is al uitgebracht en staat op de EP Mars, die in november 2013 verscheen.

Een debuutalbum in 2014

Fans kunnen in 2014 het eerste album verwachten van Jett Rebel. De 22-jarige zanger vertelde dat er zo'n vijftig liedjes klaarliggen. Daar wordt uiteraard een selectie van gemaakt. Waarom zijn liedjes zo catchy zijn? Zijn vader heeft hem geleerd dat de beste liedjes klinken alsof ze al bestaan. Een wijze man, die vader van Jett Rebel. Hij heeft tevens de artwork ontworpen van EP Mars.

De sound of 2014

Volgens Timur heeft Jett Rebel de sound of 2014, zegt hij in De Wereld Draait Door. En ook Giel is groot fan. Volgens hem wordt 2014 hét jaar van Jett Rebel. Benieuwd waarom Giel geen genoeg van hem krijgt? Check hier een aantal rebelse video's.

Jett Rebel - 'Tonight' live bij Giel

Jett Rebel - 'Tonight' live @ 3FM Serious Request 2013

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie