3FM nieuws

Glen Faria openhartig over het verlies van zijn broer in 'De Koffer Van Kevin'

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Glen Faria openhartig over het verlies van zijn broer in 'De Koffer Van Kevin'

Singer-songwriter Glen Faria was te gast bij 3FM-Podcast De Koffer Van Kevin. De schrijver van hits als 'Duurt Te Lang' en 'Zij Weet Het', vertelt onder andere over hoe Trijntje Oosterhuis hem steunde na het verlies van zijn oudere broer, het hebben van succes en de huidige generatie rappers.

"Dan zie je al het gebaar dat het ze niet meer gaat lukken. Toen werd ik helemaal gek," vertelt hij over de dag dat hij zijn broer verloor. Glen Faria verloor zijn broer in oktober op 41-jarige leeftijd.

Glen Faria en Trijntje Oosterhuis

Als Kevin vraagt wat voor rol Trijntje Oosterhuis in zijn leven heeft, antwoordt hij "Trijntje heeft sinds mijn broer overleden is, elke dag een liedje gestuurd." Elke dag een nummer om hem te helpen de dag door te komen. Glen is blij dat hij tijdens deze periode niet het succes ervoer van de grote hits die hij schreef omdat hij naar eigen zeggen "niet oké" was en daarbij alles behalve lekker in zijn vel zat. "Dan had ik waarschijnlijk aan de drank gezeten." vult hij aan.

Nieuwe generatie hiphop

Glen Faria vindt het mooi hoe de nieuwe generatie rappers zich ontwikkeld. "Bij Boef & Lil Kleine moet het nog steeds gaan over geld verdienen," waarbij Glen aangeeft dat het een soort fase in je leven is. Zelf ziet hij zich meer als een soort 'vader' in de huidige rapscene, waarbij hij kan genieten van hoe de jongere generatie te werk gaat.

Luister het hele interview bij 'De Koffer van Kevin' hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie