3FM nieuws

33 redenen om blij te zijn op Blue Monday

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. 33 redenen om blij te zijn op Blue Monday

Ieder jaar is 'ie daar weer: Blue Monday. Zogenaamd de meeste deprimerende dag van het jaar. Maar om het ook een beetje positief te houden, hier 33 redenen om vandaag blij te zijn. Handig op een rijtje!

33 redenen voor positiveit

  1. Ten eerste: je hebt 2020 overleefd!
Blue Monday is ook maar ooit door iemand bedacht... De eerste stappen van je goede voornemens van 2021 zijn gelukt. Toch? Froukje! Eén van de tofste nieuwe talenten van 2021 die net een nieuwe EP heeft uitgebracht die je helemaal grijs kunt draaien. ACDA & De Munnik zijn weer samen. Dit is het jaar dat Adele misschien wél haar nieuwe album gaat uitbrengen! Werd wel eens tijd namelijk... Je bent alweer over de helft van januari! Diederik Gommers zegt dat Lowlands doorgaat, dus daar vertrouwen we zonder tegenbericht maar gewoon op! Nog maar 76 dagen tot Pasen.
Dit jaar gaat het jaar van René Le Blanc worden. Ken je 'm nog niet? Google en geniet! Er is zowaar sneeuw gevallen. Het is dus nog mogelijk!
Rámon is terug op de radio met je ideale nieuwe vrijdagavondprogramma. Lekker dansen met De Boem Boem Disco Show! Ook in 2021 sta je weer iedere doordeweekse dag op met Sanders Vriendenteam. Wat wil je nog meer? Lama's bestaan.
Hans betaalt nog steeds alle schade. Tag je mede-hansie! Er is tijden 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 ruim 1,6 miljoen opgehaald voor het Rode Kruis dat de verspreiding van het coronavirus tegengaat. Je hoeft niet je fysio te bellen door de blessure die je hebt opgelopen tijdens een moshpit. Dat dit lijstje ondertussen al zo lekker lang is. Je bent ook nog steeds Welkom Bij De Club van Frank en Eva. Mondkapjes zijn voor meerdere doeleinden handig. Ze houden je gezicht bijvoorbeeld lekker warm. Er komt een heleboel nieuwe muziek aan want artiesten hebben alle tijd gehad in quarantaine!
Het is nog maar 341 dagen tot Kerst. Twenty One Pilots is mysterieus aan het doen, dus hopen op nieuwe muziek.
Je kunt school volgen in je pyjama... ...en langer uitslapen want geen reistijd.
ALFIE! We zijn begonnen met vaccineren. De profielfoto van The Weeknd op Instagram. Wát een parel! Amerika sluit zich weer aan bij het klimaatakkoord van Parijs.
Je kunt naar 3FM luisteren! Er is vast wel iets lekkers in de aanbieding, verwen jezelf. Je kunt Noorderslag hier volledig terugkijken. En je hebt dit hele lijstje gelezen. Chapeau!
Ster advertentie
Ster advertentie