3FM nieuws

Wat is het perfecte plaatje van Kraantje Pappie?

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Wat is het perfecte plaatje van Kraantje Pappie?

Elke week in 'Het Perfecte Plaatje' vragen 3FM-dj's Barend & Benner aan muzikanten wat hun perfecte plaatje precies is. Deze week is Kraantje Pappie aan de beurt. Hij neemt zijn eigen nieuwe single 'Adem In' mee en kiest collega en vriendin Roxeanne Hazes als perfecte plaatje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hé, little Craney hoe gaat het nu?

Al sinds 2011 is Kraantje Pappie niet meer weg te slaan uit de hitlijsten. Nu is hij naast zijn drukke ‘daddy’ life bezig met een nieuw album. "Ja met mij gaat het lekker. Craney season is begonnen. We zijn wat liedjes aan het loslaten en verder ben ik lekker een dochtertje aan het opvoeden."

Uitverkochte feesttent

Ook komt Kraantje Pappie binnenkort weer met een tour. Je zou zeggen dat hij inmiddels gewend is aan het grote publiek, maar niets blijkt minder waar. Hij verbaast zich nog steeds over het feit dat hij maar shows blijft uitverkopen. "Ik snap er echt geen zak van, maar ik vind het super vet." En als je denkt dat Kraantje Pappie zijn muziek alleen voor zuipende studenten is, dan heb je het mis. "Bij de vorige tour had ik in het publiek 3 generaties: opa, vader en zoon. Dat is echt top."

Perfecte plaatje

Maar wat is dan het perfecte plaatje in de ogen van Kraantje Pappie? “Ik heb de plaat van Roxeanne Hazes gekozen, 'De Tijd Gaat Mooie Dingen Doen'. Bij dit album ben ik heel erg betrokken geweest en heb ook meegeschreven. Toen heb ik Rox leren kennen. Ik vond haar al tof als artiest, maar toen heb ik haar leren kennen als persoon. Het is echt een wereldwijf. Ik ben onwijs trots op haar."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie