3FM nieuws

Thijs Boontjes is de nieuwe sidekick van Sander!

  1. Nieuwschevron right
  2. Thijs Boontjes is de nieuwe sidekick van Sander!

Vanaf deze week heeft Sanders Vriendenteam er een vaste speler bij: Thijs Boontjes! Je hoorde Thijs al iedere donderdag in de ochtendshow, maar vanaf nu hoor je 'm elke dag!

Thijs boontjes

Thijs is naast teamlid van het Vriendenteam ook muzikant. Met zijn band Thijs Boontjes Dans- en Showorkest bracht hij nummers uit als 'Geen Achttien Meer' en natuurlijk 'Deze Nacht (All Night Long)' die als eerst in de 3FM Live Box was te horen.

Ook zit Thijs in de band van Douwe Bob. Normaal gesproken een drukke man dus, maar in deze tijd heeft hij opeens veel minder te doen. Reden genoeg om 3FM-dj Sander Hoogendoorn iedere ochtend lastig te vallen!

proefthijs

Je wordt natuurlijk niet zomaar aangenomen als vaste sidekick van Sanders Vriendenteam. Thijs heeft vorige week zijn 'ProefThijs' als teamlid gehad. De luisteraars van 3FM hebben besloten: Thijs mag blijven als vast lid van het Vriendenteam!

Je hoort Thijs dus iedere dag in Sanders Vriendenteam. Luister iedere werkdag tussen 06:00 en 09:00 uur naar 3FM om te horen hoe hij het doet!

Ster advertentie
Ster advertentie