3FM nieuws

Sue The Night in Xnoizz

  1. Nieuwschevron right
  2. Sue The Night in Xnoizz

3FM Serious Talent Sue The Night kwam bij Miranda in Xnoizz in één uur een nieuw nummer schrijven!

(Fotograaf: Bullet-Ray van Olphen)

Suus de Groot, a.k.a. Sue The Night, kwam langs in de 3FM-studio! De zangeres is inmiddels een graag geziene gast, maar bij Miranda was ze nog niet geweest. Daar kwam in de nacht van zondag 1 op maandag 2 februari verandering in.

Sue The Night in Xnoizz 1uurService

Sue The Night ging in de Xnoizz 1uurService de uitdaging aan om een nieuw nummer te maken. Ze kreeg van een 3FM-luisteraar een titel toegestuurd waarna ze een uur lang de tijd kreeg om daarmee een nieuw nummer te maken. Die track was daarna gelijk op de landelijke radio te horen.

Sue The Night in de 1uurService

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sue The Night - 'Long Nights'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sue The Night

Sue The Night is het project van de Haarlemse Suus de Groot. De singer-songwriter schrijft al van jongs af aan liedjes en timmert dan ook al een tijdje aan de weg. Sinds een jaar of vier gaat ze solo door het leven. En met succes, want ze stond in 2011 in de finale van de Grote Prijs van Nederland en in 2012 deed ze mee aan de Popronde. Als kers op de taart werd ze in oktober met 'Top Of Mind' uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Daarnaast riep Annemieke Sue The Night tijdens De Wereld Draait Door uit tot The Sound Of 2015!

Ster advertentie
Ster advertentie