3FM nieuws

De Dag van de Internationale Liefde

  1. Nieuwschevron right
  2. De Dag van de Internationale Liefde

"De dag van..." We hebben er honderden. Maar eigenlijk is er maar één echt belangrijk. De Dag van de Internationale Liefde. Wij hebben 27 juni tot die dag uitgeroepen; de dag waarop we allemaal gewoon eens eventjes heel erg lief voor elkaar zijn.

Er gebeurde gisteren zo veel naars in de wereld. Verschillende aanslagen op verschillende plekken. Soms lijkt het gewoon alsof het steeds maar erger wordt en dat de hele wereld naar de tering gaat. Maar dat is gewoon niet zo. Want "liefde is de baas", zoals Typhoon al zei.

27 juni: De Dag van de Internationale Liefde

Lekker zeuren over je medemens is natuurlijk makkelijk. Maar is het niet veel leuker als we gewoon allemaal eens een dag heel erg lief zijn voor elkaar? Doe de afwas eens voor je moeder, ga met je broertje skaten in het park, breng een bloemetje naar je oma, ga met je beste maten de stad onveilig maken, schuif eens bij je buren aan tijdens de Ramadan, bel je beste vriendin nog eens op om te zeggen dat je van haar houdt, bied een onbekende je hulp aan of vraag je vriendin op deze dag vol liefde eindelijk ten huwelijk. Dit is de uitgelezen kans om je gevoelens te tonen!

>> Op Concert at SEA hebben ze de liefdesboodschap al begrepen

>> Er is heel veel liefde op Down The Rabbit Hole

Check hier onze playlist vol liedjes over de liefde

Ster advertentie
Ster advertentie