3FM nieuws

'Lady Gaga en Madonna kunnen niet zingen'

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Lady Gaga en Madonna kunnen niet zingen'


Het complete plaatje, oftewel de X-Factor, is belangrijker dan een gouden keeltje. Dat vertelde Giel als jurylid van X-Factor.

'Bied je excuses maar aan,' eiste een licht gepikeerde Lady Gaga-fan van Giel op de al zo zware maandagochtend. Giel was namelijk gastjurylid bij X-Factor en was over de zangkwaliteiten van de popdiva niet te spreken.

Giel bij X-Factor

Jurylid Stacey is op zoek naar dames met een zoete stem, star quality en de welbekende X-Factor en als je daar hulp bij nodig hebt, wie schakel je dan in? Juist, Giel! Samen met Missus Rookhuizen mocht hij bepalen wie er naar de volgende ronde doorgingen bij de vleeskeuri... eehm... talentenjacht. Deze keer draaide het om personality.

Lady Gaga en Madonna kunnen niet zingen

Zonder een sprankelende persoonlijkheid kom je er niet meer in de muziekbizz. Met alle sterren die elke ochtend langskomen bij Giel, weet onze DJ wel 'wat wel en niet werkt'. Het levende bewijsmateriaal daarvoor zijn volgens Giel de zegetochten van Lady Gaga en Madonna. Daar was een fan van La Gaga het niet mee eens en Giel gaf haar gelijk.

Wat vind jij? Lady Gaga, love it of hate it?

>> Naar de site van X-Factor
>> Naar de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie