3FM nieuws

Blink-182 verovert Ziggo Dome met hits en nostalgie

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Blink-182 verovert Ziggo Dome met hits en nostalgie

Gisteravond stond Blink-182 na een afwezigheid van 6 jaar weer op Nederlandse bodem, wat voor veel fans een langverwacht moment was. De band trad op in de Ziggo Dome als onderdeel van hun wereldtournee.

Een avond vol hits en nostalgie

Blink-182 verwende het publiek met een reis terug in de tijd, waarbij ze hun grootste hits speelden. De avond begon met "Anthem Part Two", wat een spectaculaire opener bleek te zijn. Vanaf het allereerste moment stond het publiek in vuur en vlam. Met een setlist van maar liefst 27 nummers was het een uitdaging voor de band, maar ze stelden niet teleur.

De show was ook rijk aan spectaculaire momenten, waaronder een adembenemende act waarbij drummer Travis Barker op een verhoogd platform in de lucht te zien was.

ONE MORE TIME

De band bracht afgelopen vrijdag hun nieuwe EP genaamd "DANCE WITH ME" uit, en natuurlijk werden de nummers van deze EP niet vergeten tijdens de show. Ze klonken fantastisch live. Bovendien staat het nieuwe album "ONE MORE TIME" gepland voor release op 20 oktober, wat het vooruitzicht voor de fans nog opwindender maakte.

Travis Barker drumt geblindoekt

Een van de hoogtepunten van de avond was toen drummer Travis Barker werd uitgedaagd door zijn bandleden om "Happy Holidays, You Bastard" maar liefst 10 keer sneller te spelen dan het origineel. Deze uitdaging bleek een groot succes te zijn, en het was niet het enige indrukwekkende moment van Travis tijdens de avond. Hij drumde ook "Man Overboard" terwijl hij geblinddoekt was, wat het publiek liet verbazen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie