3FM nieuws

Zinderende spanning in DJ-duel

  1. Nieuwschevron right
  2. Zinderende spanning in DJ-duel
'Groove Is In The Heart' van Deee-Lite stamt uit 1990, weet ook Giel vanaf vandaag. Michiel gokte beter fout en gaat door!
Zinderende spanning
Overduidelijk is het dat we naar een spetterend einde van het RabRadio DJ-Duel toe gaan. De tegenstanders van de eerste halve finale zijn immers erg aan elkaar gewaagd. Desondanks delfde Giel ten faveure van Michiel het onderspit. Het kwam tot een shoot-out bij een stand van 5-5. Michiel won met 6-5.

Niks aan te doen
Er was geen honing of kamillethee opgewassen tegen de stemproblemen van Rob en daarom moest hij verstek laten gaan in het DJ Duel. Bij gebrek aan Rob is Annemieke de rechtmatige winnaar en mag zij door naar de halve finale

Respect voor Mike!

Zeldzame hoogte en eenzame klasse! Mike van de Bor neemt met geheven hoofd afscheid van het DJ Duel en heeft heel wat DJ's de stuipen op het lijf gejaagd. Dat Giel zijn meerdere was is totaal geen schande!

Voor de eer
Denk nou niet dat Timur niks van muziek weet, omdat hij met 8-2 heeft verloren van Michiel Veenstra in het popduel. Hij wist namelijk wel Hope Of Deliverance van Paul McCartney te herkennen en DIE man is een oud-Beatle! Michiel gaat door naar de halve finale.

Wijsheid boven branie
Met goeie moed kwam de jongeling nog uit de startblokken, maar al gauw bleek dat de wijze Edwin hem geen schijn van kans zou laten. Een portie billenkoek later kijkt Domien met respect terug op een ronde popduellen tegen Edwin 'Halve Finale' Diergaarde.

Mike van de Bor verslaat Eric Corton
Hoe spannend zou het zijn als we konden melden dat het duel tussen DJ Eric Corton en Popduel XL-winnaar Mike van de Bor héél spannend was?
Gelukkig voor Mike is de werkelijkheid anders. Hij versloeg Eric Corton met een overtuigende eindstand: 8 tegen 2. Mike strijdt dinsdag 25 november tegen Giel Beelen.

Giel te sterk voor Bart
Voor DJ Bart Arens is dinsdag 18 november 2008 aan het RabRadio DJ-duel een einde gekomen. Het lukte hem niet te winnen van Giel Beelen. Giel speelt 25 november óf tegen Eric óf tegen Mike de Bor. Dit horen we woensdag 19 november!

Sander VS. Timur
Sander leek maandag een blackout te hebben, want meteen bij de eerste vraag had hij geen idee wat het te raden fragment moest zijn. Toch stokte de puntenstelling bij 2 punten voor Timur. Uiteindelijk wist Sander toch nog een puntje mee te pakken, maar de winst is voor Timur. Hij speelt 21 november tegen Michiel.

Fluiten naar je titel

Een siddering ging door de studio toen er tijdens het wisselen van de wacht een potentiële tegenstander binnenkwam. Tuurlijk, Michiel Veenstra is het ene moment nog je beste vriend, maar voor je het weet verslaat hij je in het Rab Radio DJ duel en kan je fluiten naar de titel. Het overkwam Klaas. Voor hem is het DJ-duel ten einde.

Titelverdediger
Met al twee titels op zak was Gerard Ekdom the man to beat. Er lagen een hoop kapers voor de kust en er was dan ook geen muziekencyclopedie meer te vinden in het pand. Iedereen was thuis druk aan het blokken.

De pineut?
Annemieke was de eerste én enige die de titelkandidaat tegenkwam. Hoe schatte ze haar vooraf kansen in?

"Echt? Heb ik Gerard geloot? Pffff. De enige manier voor mij om te winnen, is om Gerard af te leiden met laarzen. Verder kan ik alleen maar de goden verzoeken dat de vragen net die niches bevatten waar Gerard niks over weet. Ik schat dat ik 3,9% kans heb van slagen. Had ik Domien maar..."

There's a new queen in town
"Champagne!" was de reactie van Annemieke op de overwinning die ze in de wacht wist te slepen op de gedoodverfde titelkandidaat. Dat hij nog wat slechte smoezen uit de kast trok, mocht niet baten.

Schema
Hieronder zie je wanneer jouw favoriete DJ het mag opnemen tegen zijn of haar collega. Mike van de Bor(*) is de winnaar van het Popduel XL die afgelopen zomer doordrong tot eindrondes van het DJ Duel.

ma 10 november Domien (winnaar) - Rudy 8e finale
di 11 november Claudia - Edwin (winnaar) 8e finale
woe 12 november Miranda - Rob (winnaar) 8e finale
do 13 november Annemieke (winnaar) - Gerard 8e finale
vrij 14 november Michiel (winnaar) - Klaas 8e finale
ma 17 november Sander Guis - Timur (winnaar) 8e finale
di 18 november Bart - Giel (winnaar) 8e finale
woe 19 november Mike van de Bor * (winnaar) - Eric 8e finale
do 20 november Domien - Edwin (winnaar) ¼ finale
vrij 21 november Michiel (winnaar) - Timur ¼ finale
ma 24 november Rob (afwezig) - Annemieke (winnaar) ¼ finale
di 25 november Giel (winnaar) - Mike van de Bor * ¼ finale
woe 26 november Giel - Michiel (winnaar) ½ finale
do 27 november Edwin - Annemieke ½ finale
vrij 28 november Michiel - winnaar duel 14 Finale

>> Lees meer op de site van RabRadio
>> Meedoen aan het popduel? Meld je aan!


Op wie zet jij je geld?
Ster advertentie
Ster advertentie