3FM nieuws

Met de helikopter naar de Zwarte Cross

  1. Nieuwschevron right
  2. Met de helikopter naar de Zwarte Cross

Is het een crossmotor? Is het het Zwarte Cross stalen ros? Nee! Het is een helikopter waarmee jij naar de Zwarte Cross kan!

Festivaldirectrice Rikie Nijman selecteert één iemand (+ gast) die hoogstpersoonlijk door haar thuis wordt opgehaald met haar eigen helikopter. Deze gelukkige winnaar wordt als eerste gedropt op de Zwarte Cross Camping met een zak vol munten, een goodiebag stampvol Zwarte Cross artikelen en daarnaast dus de unieke kans om festivaldirectrice Tante Rikie te ontmoeten.

In vogelvlucht naar de Zwarte Cross

Aangezien deze prijs erg gewild is moet je er natuurlijk wel wat voor doen. Door een ode te brengen aan Tante Rikie kun jij samen met een vriend of vriendin als een koning/koningin opgehaald worden en naar dit gezellige festival gevlogen worden.

Ode aan Tante Rikie

Je mag zelf bedenken wat voor een ode je maakt. wat dacht je van een een gedicht, een lied, een standbeeld, een tatoeage, een lieve brief, een haiku, een buxus in de vorm van haar weelderige voorkomen of een straat naar Rikie vernoemen! Zo lang het maar oprecht is en uit het hart komt.

Met de helikopter naar de Zwarte Cross

Je moet, behalve een mooie ode, ook al campingkaartjes voor de Zwarte Cross hebben. Er zijn gewoon nog kaarten te koop. Campinggasten kunnen hun ode (of foto’s van hun ode) sturen naar info@zwartecross.nl o.v.v. “Ode aan Tante Rikie”.

In de week voorafgaand aan de Zwarte Cross, zal Rikie degene uitkiezen die als een koning(in) op de Zwarte Cross zal vertoeven!

De Zwarte Cross vindt plaats op 20, 21 en 22 juli in Lichtenvoorde.

>> Meer info Zwarte Cross

Lees verder op http://go.3fm.nl/festivals-zwartecross/nieuws-detail/2190/Met-de-helikopter-naar-de-Zwarte-Cross

Ster advertentie
Ster advertentie