3FM nieuws

Kensington live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Kensington live bij Giel

Een dag na dat overweldigende optreden op Pinkpop stonden de mannen van Kensington al weer live op De Speelplaats bij Giel.

Het afgelopen jaar een bewogen jaar voor Kensington noemen is nogal een understatement. De Utrechtse rockers namen in april 2013 drie 3FM Awards mee naar huis en mochten zondag 16 juni de Pinkpop-zondag openen op de Mainstage. Kensington palmde Pinkpop vakkundig in en bleef na afloop ook een beetje beduusd achter. Gitarist Casper noemde het optreden "echt insane".

Kensington live bij Giel

Hoe kun je nu beter nagenieten van Pinkpop dan met één van de bands die er gespeeld heeft? Na Pinkpop heeft Kensington ook Concert At Sea, deBeschaving, Zwarte Cross en Sziget nog op de agenda staan deze zomer.

De mannen waren maandagochtend (17 juni 2013) nog in een roes van hun Pinkpop-optreden, maar dat kwam hun optreden bij Giel alleen maar ten goede. En al weer kregen ze het voor elkaar om een fantastische cover af te leveren. Ze gingen dit keer voor 'This Is What It Feels Like' van Armin van Buuren ft. Trevor Guthrie.

Kensington - 'Ghosts' live bij Giel

Kensington covert Armin van Buuren live bij Giel

'This It What It Feels Like', niet gezongen door Trevor Guthrie maar door Eloi en Casper van Kensington.

Kensington - 'It Doesn't Have To Hurt'

Kensington geeft advies aan beginnende bands

Ster advertentie
Ster advertentie