3FM nieuws

Nicki Minaj gaat met pensioen

  1. Nieuwschevron right
  2. Nicki Minaj gaat met pensioen

De rapper geeft aan meer tijd te willen besteden aan haar gezin en gaat daarom met pensioen op haar 36e. Op zich een prima leeftijd om achter de geraniums te gaan zitten, toch?

Met pensioen op je 36e, wie wil dat nou niet? Nicki Minaj doet het gewoon. In een tweet laat ze weten dat ze meer tijd wil besteden aan haar familie en daarmee is het dus klaar voor de fans. Een verdere uitleg heeft ze nog niet gegeven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Starships en Super Bass

Deze twee tracks komen van haar debuutalbum Pink Friday en zorgen ervoor dat Nicki naar de tweede plek op de Amerikaanse Billboard Top 100 stijgt. Het zijn haar eerste grote hits en bekendmaking voor het grote publiek. Het album gaat uiteindelijk driemaal platina (meer dan 3 miljoen keer). Ze brengt het album uit op het label van Lil Wayne en draagt ook haar gewonnen BET Award aan hem op.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Anaconda

Met 'Anaconda' scoort ze misschien wel haar grootste hit. Ze komt op nummer 1 binnen in meerdere landen en blijft in Amerika 6 weken lang aan de top. Haar laatste album Queen komt uit 2018. In totaal maakte ze vier albums en werd tien keer genomineerd voor een Grammy.

Ster advertentie
Ster advertentie