3FM nieuws

Måneskin als derde headliner op Rock Werchter 2024

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Måneskin als derde headliner op Rock Werchter 2024

Eerder deze week werden al de eerste twee headliners voor Rock Werchter bekendgemaakt. En vandaag werd duidelijk dat naast dat Foo Fighters en Dua Lipa ook Måneskin in juli afreist naar het Belgische festival.

Rock Werchter

Måneskin, bestaande uit Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi en Ethan Torchio, is met hun snoeiharde gitaren en excentrieke outfits dé band van de nieuwe generatie. Met hits als ‘Zitti E Buoni’, ‘I Wanna Be Your Slave’ en ‘Supermodel’ zette de Italiaanse band in 2022 al vele Europese concertzalen op zijn kop.

En ook festivals doen ze het goed met hun energieke glamrock! Met hun nieuwste album Rush!, die vorige week tevens werd uitgebreid met vijf nieuwe tracks, zal Måneskin op 5 juli Rock Werchter betreden. Het is niet de eerste keer dat de vierkoppige band op dit festival staat. In 2022 stonden ze ook al op het hoofdpodium, maar volgende zomer mogen ze op de tweede dag de Main Stage afsluiten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rock Werchter 2024 vindt plaats van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli. Meer namen zullen ongetwijfeld snel volgen.

Ster advertentie
Ster advertentie