3FM nieuws

Voorverkoop Coldplay start door

  1. Nieuwschevron right
  2. Voorverkoop Coldplay start door
De voorverkoop voor de '3FM Presents: Coldplay', die vrijdag voor onbepaalde tijd werd uitgesteld, gaat alsnog van start.Zoals we vorige week meldden geeft Coldplay 10 september 2009 een concert in Nederland. De voorverkoop zou vrijdag beginnen, maar werd voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Voorverkoop hervat
Deze 'onbepaalde tijd' is niet langer onbepaald. Dinsdag 9 december begint de voorverkoop namelijk weer om 10.00 uur 's ochtends!

Viva La Vida Tour
Na de twee uitverkochte en zeer goed ontvangen concerten in Ahoy afgelopen oktober komt Coldplay naar het Goffertpark in Nijmegen in het kader van hun Viva La Vida Tour. Het album Viva La Vida gaat als een speer. De single 'Lost!', met Jay-Z net zo.

Uitgesteld
Afgelopen vrijdag werd de voorverkoop van het Coldplayconcert uitgesteld in verband met enkele verschuivingen in de Europese tourdata die de band mogelijk moest doorvoeren.

Same time, same place
De concertdatum en locatie zijn echter ongewijzigd: Coldplay staat op donderdag 10 september 2009 nog steeds in het Goffertpark in Nijmegen.

Vroege vogels
Voor een ieder die tóch al kaarten heeft weten te bemachtigen: geen zorgen! Kaarten die in de presale verkocht werden blijven geldig.


>> Meer over Coldplay
Ster advertentie
Ster advertentie