3FM nieuws

Valse kaarten Lowlands in omloop

  1. Nieuwschevron right
  2. Valse kaarten Lowlands in omloop

Pas op met het kopen van jouw Lowlands-toegangsbewijs. Er zijn valse kaarten in omloop.

Afgelopen dagen zijn bij Ticket Service diverse meldingen binnengekomen van mensen die via niet officiële verkoopkanalen een hard-copy kaart hebben gekocht maar deze niet vertrouwden. Na onderzoek blijk het om zeer goed nagemaakte Lowlandskaarten te gaan.

Voor deze vervalsingen zijn blanco Ticket Service kaarten gebruikt die zijn gestolen bij een voorverkoopadres en welke vervolgens bedrukt zijn met de gegevens van Lowlands.

Niet van echt te onderscheiden

De vervalsingen zijn op het eerste gezicht niet van echt te onderscheiden maar de barcode die op de kaart staat, is ongeldig. Bij de festivalentree worden alle kaarten gescand waardoor de vervalsingen aan het licht zullen komen.

De nummers (vermeld op de achterzijde) van de ontvreemde tickets zijn bekend: het gaat om de serie die loopt van 36563001 t/m 36564000. Daarnaast zijn er wellicht nog valse tickets in omloop die niet bij de organisatie bekend zijn.

Laat je kaartje tijdig controleren

Mensen die vermoeden dat zij in het bezit zijn van een ongeldige kaart, kunnen dit controleren op http://www.ticketsenconcertkaarten.nl/: hier staan alle -op dit moment bij de organisatie bekende- nummers van valse tickets gepubliceerd.

Gelukkig zijn ze nog te winnen

De kaarten die je via 3FM hebt gewonnen bieden jou 100% zekerheid om het festivalterrein te betreden. En daar zijn er gelukkig nog een paar van over.

>> Die laatste kaarten kun je hier winnen!

Koop kaarten via vertrouwde verkoopadressen

Mensen die in het bezit zijn van een valse kaart worden geadviseerd bij de politie aangifte te doen van oplichting en een klacht in te dienen bij de Consumentenautoriteit via http://www.consuwijzer.nl/. Alleen kaarten die gekocht zijn via de officiële verkoopkanalen geven gegarandeerd toegang tot het festival. Dit zijn http://www.lowlands.nl/, http://www.livenation.nl/ en http://www.ticketservice.nl/.

Ster advertentie
Ster advertentie