3FM nieuws

Miley Cyrus in de studio met The Flaming Lips en MGMT

  1. Nieuwschevron right
  2. Miley Cyrus in de studio met The Flaming Lips en MGMT

Miley Cyrus is de studio ingedoken om een eigen versie op te nemen van The Beatles-klassieker 'Lucy In The Sky With Diamonds'. Dit doet ze samen met The Flaming Lips en MGMT-frontman.

[ AFBEELDING MIST ]

Miley Cyrus is niet vies van een gouwe ouwe. Afgelopen weekend (zaterdag 14 maart) dook ze de studio in met The Flaming Lips en Andrew VanWyngaarden, frontman van electropopgroep MGMT. Samen zijn ze bezig een eigen versie te maken van de klassieker 'Lucy In The Sky With Diamonds' van The Beatles. Of het liedje officieel wordt uitgebracht, is nog niet duidelijk.

Wayne Coyne post foto van Miley Cyrus

Wayne Coyne, de zanger van The Flaming Lips, postte vrijdag 14 maart een foto van Miley Cyrus in de studio op zijn Instagram-account. "Miley in the studio vomiting diamonds while singing Lucy In The Sky With Diamonds!! If you're a Beatles and John Lennon freak you gonna love love love this track!! Got Andrew from MGMT too!!!!" schreef hij erbij.

'Lucy In The Sky With Diamonds'

Het beroemde nummer van The Beatles staat op het album Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (uit 1967) en is geschreven door John Lennon, met behulp van Paul McCartney. John Lennon kwam met het idee voor de tekst nadat zijn zoontje een tekening liet zien en tegen hem zei: "That's Lucy in the sky with diamonds".

Maar er doet nog een ander verhaal de ronde. Volgens sommigen refereren de initialen in de titel (Lucy in the Sky with Diamonds) aan de drug LSD, waarmee The Beatles en andere bands uit deze tijd graag experimenteerden. Maar hier zou volgens John Lennon en George Martin helemaal niks van waar zijn.

Miley Cyrus en The Flaming Lips zingen 'Yoshimi Battles The Pink Robots Part 1'

Het is niet de eerste keer dat de 21-jarige Miley Cyrus samenwerkt met The Flaming Lips. Deze beroemde Amerikaanse band bestaat al sinds 1983. Miley Cyrus werd 9 jaar later geboren, in 1992. Ondanks hun leeftijdsverschil werkt de zangeres graag samen met de band. Zo tourde The Flaming Lips onlangs nog mee met een van haar Bangerz-concerten in Los Angeles. Samen zongen ze het nummer 'Yoshimi Battles The Pink Robots Part 1' van The Flaming Lips. Check de beelden hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Beatles - 'Lucy In The Sky With Diamonds'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie