3FM nieuws

Concert Andy Burrows in Groningen verplaatst

  1. Nieuwschevron right
  2. Concert Andy Burrows in Groningen verplaatst

Het concert dat Andy Burrows 9 mei zou geven in de Oosterpoort in Groningen is verplaatst naar 13 juni.

Het concert van Andy Burrows in de Oosterpoort op 9 mei is verplaatst als gevolg van een spoedoperatie die de singer-songwriter moet ondergaan. Andy Burrows raakte gewond aan zijn hand toen hij tijdens de Bafta Awards Ceremony struikelde en het glas dat hij vasthield brak. Nu moet hij worden geopereerd aan de pezen in zijn rechterhand, waardoor zijn concert in Groningen moet worden verplaatst.

Andy Burrows op Bafta Awards Ceremony

Andy Burrows was 28 april op de Bafta Awards Ceremony in Londen waar hij samen met Illan Eshkeri genomineerd was voor de soundtrack van de animatiefilm The Snowman and the Snowdog.

Andy Burrows niet op Dauwpop

De clubshow van Andy Burrows in Groningen is verzet, maar de voormalige Razorlight-drummer zou 9 mei ook op Dauwpop in Hellendoorn spelen.

"Hey Holland! My wrist is in this splint, I'm gutted I won't be at Dauwpop, but I just can't play", stuurde hij via Twitter met een foto van zijn hand in een spalk.

Andy Burrows op Nederlandse festivals

Het is te hopen dat de hand van Andy Burrows snel herstelt, want hij wordt deze zomer op verschillende Nederlandse festivals verwacht.

Pinkpop, deBeschaving en de Vierdaagsefeesten staan op de agenda van de Britse singer-songwriter, die in oktober 2012 zijn tweede soloalbum Company uitbracht.

Ster advertentie
Ster advertentie