3FM nieuws

Kanye West zegt concert af omdat hij moet Instagrammen

  1. Nieuwschevron right
  2. Kanye West zegt concert af omdat hij moet Instagrammen

Nog geen drie uur voordat zijn show in Los Angeles begon, blies Kanye de hele boel af. Waarom? Blijkbaar had de arme jongen 99(!) Instagramfoto's te plaatsen.

99 prob... uh Instagramposts

De rapper stond in het Los Angels'Forum voor een goedmaakconcertje aangezien de vorige vervroegd werd afgelast vanwege stemproblemen. Misschien niet de juiste avond om het dan wéér af te zeggen, Kanye. Apparently he had 99 instagramposts, but the concert wasn't one...

Hij nam die avond namelijk wel de tijd om zijn fans met 99 Instagramposts te plezieren. Interessante foto's? Nee, ben je gek. Een enorme catalogus aan outfits die de designer Maison Martin Margiela ooit voor de rapper ontwierp. *gaap

Pro Trump en tegen Beyoncé?!

Kanye is de laatste tijd sowieso lekker bezig. De dag ervoor stopte hij de show na drie liedjes om een enorme speech te houden over hoe Beyoncé weigerde op te treden tijdens de MTV VMA's behalve als ze de prijs voor Video of the Year van Drake en Kanye zou winnen. Maar Kanye houdt toch van Beyoncé? Ja, dat dachten wij ook.

Maar als er iets onvoorspelbaar is dan is het Kanye wel. Zo liet hij ook weten dat hij opeens Team Trump is... Terwijl hij bakken geld in de campagne van Clinton heeft gestopt. HUH?!

Kanye in concert

Dat is altijd leuk! Oké, je moet je afvragen of het concert dan ook daadwerkelijk doorgaat, maar als dat gebeurt is het altijd spannend. Want wat doe die gekke Kanye nu weer voor mafs? Genieten!

Meer Kanye West en 3FM? Check dit dan ook:

>> Kanye West for president?
>> Kanye West en Drake werken samen aan een album
>> De 10 geboden van Kanye West

Ster advertentie
Ster advertentie