3FM nieuws

Pannenkoekers en The Cosmic Carnival live in de Freaknacht

  1. Nieuwschevron right
  2. Pannenkoekers en The Cosmic Carnival live in de Freaknacht

Pannenkoekers en The Cosmic Carnival komen in de nacht van vrijdag op zaterdag op bezoek bij Sander Hoogendoorn.

Pannenkoeken én muziek, ingrediënten die gegarandeerd een feestje opleveren! Dat feestje kun jij in de nacht van vrijdag op zaterdag aanschouwen, live bij Sander Hoogendoorn in de Freaknacht.

Pannenkoekers

Pannenkoekers is een creatief muzikaal platform dat sinds 2011 een podium biedt voor aanstormend talent. "De basis is de pannenkoek, het menu is elke editie anders", aldus Pannenkoekers. Pannenkoekers biedt minimaal vier keer per jaar een podium voor aanstormend muzikaal talent.

Ze begonnen in een oud pannenkoekenhuis aan het Singel in Amsterdam, maar op 13 september 2013 beleefde Pannenkoekers haar festivalontmaagding op Magneet Festival. En toen ging het hard. Na twee succesvolle eerste edities op twee nieuwe locaties heeft Pannenkoekers een uitdagend jaar vol mooie plannen en samenwerkingen op de agenda staan.

The Cosmic Carnival

Het tweede album van de Nederlandse rock & rollband The Cosmic Carnival, Mon Cher Amour, kwam 14 februari 2014 uit en herbergt een tiental gloednieuwe songs. De Rotterdamse band was bovendien de winnaar van Global Battle of the Bands NL 2014, en daarom vlogen zij 31 januari naar Chiang Mai in Thailand voor de wereldfinale van de Global Battle of the Bands, waar ze uiteindelijk de zevende plek behaalden.

Check hier hun optreden voor Global Battle of the Bands 2014 in Thailand, én de compilatie van hun kersverse album Mon Cher Amour.

Global Battle of the Bands 2014 - COSMIC CARNIVAL

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Cosmic Carnival - Mon Cher Amour (albumcompilatie)

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Luister in de nacht van vrijdag 14 maart op zaterdag 15 maart van 01:00 tot 04:00 uur naar Pannenkoekers en The Cosmic Carnival live in de Freaknacht

Ster advertentie
Ster advertentie