3FM nieuws

Giel zingt lekker vals mee met Selah Sue's 'Alone'

  1. Nieuwschevron right
  2. Giel zingt lekker vals mee met Selah Sue's 'Alone'

Met een EP en nieuw album op komst, wordt het voor Selah Sue hoog tijd voor een bezoekje aan de 3FM-studio. Daarom stond ze op dinsdag 25 november op De Speelplaats bij Giel.

In deze donkere herfstmaanden kan iedereen wel een beetje reggae, soul en jazz gebruiken. En wie kan ons dat beter voorschotelen dan de Belgische singer-songwriter Selah Sue? Ze stond dinsdag 25 november op De Speelplaats bij Giel. Maar Selah Sue wilde graag dat Giel een moppie meezong. Dat deed hij vol overgave.

Giels bijdrage aan Selah Sue's single 'Alone'

Pas op! Bloedende oortjes-alarm op minuut 10.00:

Giel zingt mee vanaf minuut 2.35:

Selah Sue - 'Time'

Selah Sue covert 'Blame' van Calvin Harris

Selah Sue - 'Won't Go For More'

Slapen met Selah Sue

Selah Sue op Paaspop 2015

Giel mocht ook bekendmaken dat Selah Sue op Paaspop 2015 staat. Daarnaast zijn er nog 22 andere namen bekendgemaakt voor het Brabantse festival. Onder andere Anouk, Kensington en Within Temptation reizen begin april af naar Schijndel.

Selah Sue

Singer-songwriter Selah bracht in 2011 haar debuutalbum Selah Sue uit. De plaat werd een succes en Selah brak door in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Engeland door. In hetzelfde jaar speelde ze op ongeveer elk festival en ook voor grote artiesten bleef haar stem niet onopgemerkt. Zo werkte ze mee aan een album van Cee Loo Green en ze stond in het voorprogramma van Prince. Selah Sue's nieuwe EP Alone komt op 1 december uit. Alone is een voorproefje op Selahs nieuwe album Reason dat volgend jaar wordt uitgebracht. 'Together' is een gloednieuw nummer van de EP.

Selah Sue - 'Won't Go For More'

Selah covert 'Blame'!

Selah Sue - 'Time'

Ster advertentie
Ster advertentie