3FM nieuws

Paul McCartney opgenomen in ziekenhuis

  1. Nieuwschevron right
  2. Paul McCartney opgenomen in ziekenhuis

Paul McCartney kampt al enkele dagen met een virusinfectie en is daardoor in een Japans ziekenhuis beland.

Volgens woordvoerders van de 71-jarige zanger is er echter geen reden tot paniek. "Hij zal volledig herstellen", staat in een verklaring op McCartneys website.

McCartney zegt concerten af vanwege gezondheid

McCartney moest de concerten van zijn Out There!-tournee van zaterdag 17 mei en zondag 18 mei in Tokyo schrappen. Aanvankelijk wilde de ex-Beatle maandag 19 mei een show inhalen in de Japanse hoofdstad, maar ook toen was McCartney nog te ziek om op te treden. Zijn concert in Zuid-Korea is inmiddels ook gecanceld. Met welk soort virusinfectie de zanger kampt, is niet bekend.

McCartney moet rust houden

"Paul heeft een uitstekende behandeling gehad in een ziekenhuis in Tokyo. Hij moet nog een paar dagen rust nemen", stellen de woordvoerders. De vele beterschapswensen die de zanger ontvangt, doen hem goed. "Paul is enorm geraakt door alle berichten die hij van fans over de hele wereld krijgt."

Paul McCartney - New

Paul McCartney bracht oktober 2013 zijn zestiende plaat uit, getiteld New. De plaat is gevuld met nieuw materiaal van de zanger en is geproduceerd door Mark Ronson, Ethan Johns en Paul Epworth.

Paul McCartney - New via Spotify

Ster advertentie
Ster advertentie