Naar homepage
3FM nieuws

MakeBelieve bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. MakeBelieve bij Giel


Het vrolijke vijftal van MakeBelieve was maandagochtend te gast bij Giel. Politiek, muziek en groupies, Giel peuterde hete informatie los.

Sinds zondagavond zijn er vier splinternieuwe Serious Talents, maar dat betekent niet dat we niks meer van de 'oude' bands horen... MakeBelieve staat op de 3FM-playlist, wordt nog regelmatig gedraaid en is here to stay. You better believe it.

MakeBelieve is on a roll

Het gaat namelijk lekker met MakeBelieve, maar dat is niet altijd zo geweest. Toen ze bijvoorbeeld een jaar bestonden mochten ze al optreden in Paradiso, maar precies op dát moment trokken de bassist en gitarist de figuurlijke stekker eruit. Met die twee hebben de andere leden ook vrijwel nul contact.

Nu is dat een ander verhaal. Zo staan ze binnenkort voor de tweede keer voor een barstensvolle zaal als voorprogramma van 30 Seconds To Mars en - het kersje op de taart - een optreden op Sziget. MakeBelieve is on a roll!

Groupies

Ook zijn de mannen op tour geweest met Destine en Only Seven Left en zoals we allemaal weten, staat het publiek dan vol met hysterische meisjes. Niks mis mee, want zo proeft de band al aan het échte rocksterrenbestaan.

>> Lees meer over MakeBelieve
>> Naar de site van Giel

Giel, elke werkdag tussen 6.00 en 10.00 uur!

Ster advertentie
Ster advertentie