3FM nieuws

Jett Rebel Radio vult de ochtend van 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Jett Rebel Radio vult de ochtend van 3FM

De 23-jarige zanger was vrijdagochtend 31 oktober te gast bij 3FM om te vertellen over zijn debuutalbum Hits For Kids. Natuurlijk liet hij ook het een en ander horen.

De ochtendshow zag er vrijdag 31 oktober iets anders uit. Jett Rebel ging samen met Giel plaatjes draaien en liet natuurlijk heel veel nieuwe muziek horen van zijn debuutalbum Hits For Kids, dat sinds 31 oktober in de (online) winkels ligt.

Jett Rebel over Gwen van Poorten

Veel nummers van Hits For Kids gaan over vrouwen. "Op het begin van het album zijn het een beetje losse scharrels. En vanaf 'Baby' gaat het over dezelfde vrouw," vertelde Jelte. Die vrouw heet Gwen van Poorten, presentatrice van BNN. Zij bezocht hem een keer voor het programma The Social Club, waarna de zanger op slag verliefd was.

Who The Fuck Is Jett Rebel?

Op het Internationaal Documentaire Festival Amsterdam (IDFA) komt de documentaire Who The Fuck Is Jett Rebel? uit. Regisseur Linda Hakeboom begon in februari (2014) met filmen. Ze wist niet wat ze ervan moest verwachten. Ze is Jett Rebel en zijn band gewoon gaan gevolgen. En nu is ze ka-pot, vertelde ze aan Giel.

Jett Rebel - 'Baby' live op de parkeerplaats bij 3FM

Zet Jelte en Giel bij elkaar en de goede ideeën ontstaan vanzelf. Zo sleepten ze Jelte's orgel vrijdagochtend vroeg naar buiten. Op de parkeerplaats voor het 3FM-gebouw speelde hij 'Baby'. Dit liedje gaat over Gwen.

Jett Rebel - 'Pineapple Morning'

Jett Rebel - 'Mary Ann'

'Mary Ann' gaat over Jelte's fictieve vriendin Mary Ann. Met haar kan hij shoppen, nagels lakken, lippen stiften, je kent het wel...

Jett Rebel

Er is bijna geen plek meer waar Jelte Tuinstra, alias Jett Rebel, niet heeft opgetreden. 2014 is zijn succesjaar waarin hij de 3FM Awards op z'n kop zette, Pinkpop overdonderde, heel Lowlands voor zich wist te winnen en twee EP's uitbracht. Momenteel is hij bezig met zijn clubtour en op 21 februari staat hij in de HMH. Het enige wat nog ontbrak was een debuutalbum. Nu is het moment daar dat hij ook die op zijn CV kan zetten, want Hits For Kids ligt sinds 31 oktober in de winkels.

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie