3FM nieuws

Rigby speelt nieuwe single live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Rigby speelt nieuwe single live bij Giel

Giel primeurde de nieuwe single 'Let Go' van Rigby op 21 januari 2014 en een week later (28 januari) speelden de mannen het nummer live op De Speelplaats.

De mannen van Rigby hebben een gloednieuwe single: 'Let Go'. Ze kwamen dinsdagochtend 28 januari op visite bij Giel en laten het nummer live op De Speelplaats horen.

Rigby vierde lustrum in 2013

Je zou de heren inmiddels vrienden van de show kunnen noemen. Rigby vierde in oktober 2013 bij Giel hun vijfjarige bestaan. Christon Kloosterboer richtte in 2008 samen met vijf andere muzikanten de band Rigby op. In de zomer van dat jaar werd de band uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en in 2009 verscheen het debuutalbum Everything Must Go. Het nieuwste en vierde album, Island On Mainland, kwam uit op 25 oktober 2013.

Rigby Radio

Het jaar is net begonnen en Giel was benieuwd wat Rigby voor 2014 in petto heeft. De mannen zijn van plan nog meer te gaan optreden, maar daardoor moeten ze helaas wel stoppen met Rigby Radio. Zo nu en dan maakten Christon en Co. samen een radioprogramma dat te beluisteren was via hun site, maar helaas vindt de laatste uitzending maandag 3 februari plaats. Maar wellicht krijgt het Rigby Radio nog een staartje op 3FM, aldus Christon.

Beelden van Rigby bij Giel volgen zo snel mogelijk.

Rigby - 'Let Go'

Rigby covert 'Wicked Games'

Rigby - 'Lighter'

Rigby Radio binnenkort misschien op 3FM

Ster advertentie
Ster advertentie