3FM nieuws

3FM Serious Talent genomineerd voor Pop Media Prijs

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Talent genomineerd voor Pop Media Prijs

Ons platform is genomineerd voor de Pop Media Prijs en daar zijn wij heel trots op!

Tijdens Eurosonic Noorderslag 2015 wordt de 21e Pop Media Prijs worden uitgereikt. De Pop Media Prijs is een prijs ter stimulering van de Nederlandse popjournalistiek die wordt uitgereikt door de Hogeschool Inholland in samenwerking met Eurosonic Noorderslag.

3FM Serious Talent genomineerd

De organisatoren Eurosonic Noorderslag en Hogeschool InHolland hebben een lijst samengesteld van genomineerden voor de Pop Media Prijs. Hierbij wordt in het bijzonder gelet op de vraag of er door de genomineerde het afgelopen jaar een bijzondere journalistieke prestatie heeft geleverd met als onderwerp popmuziek.

Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een publicatie van een boek, documentaire, bijzondere reportage, maar ook een (nieuw) platform of programma. En nu is 3FM Serious Talent als platform genomineerd! Hoe tof!

3FM Serious Talent als platform

3FM Serious Talent is constant op zoek naar jong, onbekend en veelbelovend muzikaal talent. Elke twee maanden worden (ongeveer) vier acts door 3FM uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Zij krijgen airplay op 3FM en komen regelmatig langs in de studio.

Tevens krijgen zij volop aandacht op de Serious Talent website en op onze Twitter. De 3FM Serious Talent springplank heeft al enkele grote namen gelanceerd. Denk aan Jett Rebel, Dotan, Kensington, Mister and Mississippi, Go Back To The Zoo, Miss Montreal en Caro Emerald.

Stemmen op je favoriet

Check hier wie er nog meer genomineerd zijn voor de Pop Media Prijs. Daarbij kun je dan ook stemmen op je favoriet. Wij hebben nog wel een tip... ;-)

>> Meer info over de Pop Media Prijs vind je hier.

Ster advertentie
Ster advertentie