3FM nieuws

Wauw! Check Emma Watson zingen in Beauty and the Beast

  1. Nieuwschevron right
  2. Wauw! Check Emma Watson zingen in Beauty and the Beast

Dé film waar we in 2017 allemaal naar uitkijken: Beauty and the Beast. En niet alleen om Emma Watson in de rol van Belle te zien, maar ook omdat er gezongen wordt in de film. En damn... Who knew Hermione could sing?!

Foto: Walt Disney Studios

Emma zingt 'Something There'

Vlak voor het nieuwe jaar deelde Walt Disney Studios de preview waar we allemaal op zaten te wachten: de eerste clip van een zingende Emma Watson. In het fragment hieronder zingt ze het nummer 'Something There'. En blijkbaar kan deze chick dus écht alles. Als je niet al super excited voor de film was, dan ben je dat nu sowieso!

Muziek is een groot onderdeel van de film, bijna alle nummers van de originele versie uit 1991 zijn te horen. Benieuwd naar meer? Check dan dit filmpje waarin we Luke Evans, die Gaston speelt, alvast zien oefenen op zijn eigen soundtrack. Inclusief een pul bier!

Beauty and the Beast

Na de enorm succesvolle live-action varianten van onder andere Jungle Book en Cinderella is het in 2017 de beurt aan Beauty and the Beast. Met Emma Watson in de rol van Belle en Dan Stevens als het beest. Op 17 maart komt de film uit en de verwachtingen zijn hoog. Heel hoog! Helemaal na het zien van deze magische trailer.

De trailer

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie