3FM nieuws

Jessica wint huiskamerconcert Tim Akkerman bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Jessica wint huiskamerconcert Tim Akkerman bij Giel

Tim Akkerman heeft een nieuwe single, 'I'm Still Alive', en die liet hij dinsdagochtend 8 september live horen bij Giel.

Wakker worden met Tim Akkerman

Een tijdje terug maakte Tim een mooie reis, waarna hij het album The Journey (2014) uitbracht. Op dit album staat onder andere het nummer 'Break It Up', een liedje dat regelmatig te horen was op 3FM. Maar nu is het alweer tijd voor een nieuwe single, die hij dinsdag 8 september live kwam laten horen in de studio.

Voor even terug bij DI-RECT

Op 29 augustus van dit jaar gaf DI-RECT een jubileumconcert in Den Haag. De band bestaat dit jaar 15 jaar dus da was zeker reden voor een feestje. Tim betrad nog een keer met zijn oud-bandleden op het podium. Frontman Marcel Veenendaal plaatste een prachtig post op Facebook over zijn ervaring toen hij zijn plekje in de band even afstond. Op zijn beurt postte Tim ook zelf hoe hij dat optreden heeft ervaren. Mooie woorden over en weer tussen de mannen.

Huiskamerconcert van Tim Akkerman

Luisteraars konden voorspellen welke Mega Top 50-cover de zanger zou doen. Jessica Gerritsen waagde een gokje met 'Ghost Town'. Dat was juist dus Tim gaat binnenkort een tripje maken naar Beuningen en komt optreden in de huiskamer van Jessica.

Preview 'I'm Still Alive'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Luister elke werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur naar De Ochtendshow van Giel.

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie