Naar homepage
3FM nieuws

Alle speelrondes van het 'Op Maat Gemaakte Spel Dj Editie' vind je hier
AVROTROS

  1. Nieuwschevron right
  2. Alle speelrondes van het 'Op Maat Gemaakte Spel Dj Editie' vind je hier

Welke 3FM-dj weet het meest over zijn of haar favoriete artiest en gaat er straks vandoor met de Gouden Maatbeker? Vanaf 2 september speelt Jorien iedere dag het Op Maat Gemaakte Spel - de DJ Editie op 3FM!

Op Maat Gemaakte Spel

In de dj-editie van het Op Maat Gemaakte Spel krijgen alle 3FM-dj’s een intro, een songtekst en een outro te horen van hun zelfgekozen, favoriete artiest. Zo zet Herman in met Queens of the Stone Age, gokt Olivier op The 1975 en speelt Sander met Sum 41.

Weten zij het intro, de songtekst en het outro van hun favoriete artiest te raden, dan kwalificeren zij zich voor de grote finale op vrijdag 4 oktober. Dan komt het erop aan! Wie komt alle rondes glansrijk door en wint straks (naast eeuwige roem) de Gouden Maatbeker? Je hoort het vanaf 2 september iedere doordeweekse dag om 11:15 uur bij Jorien op 3FM.

Finale

In de finale van de dj-editie van het 'Op Maat Gemaakte Spel' speelde Sander Hoogendoorn en Olivier Bakker. Olivier is bloedfanatiek en wist met de hakken over de sloot een plekje in de finale te bemachtigen. Sander daarentegen ging na de halve finale meteen door naar de finale en begint daarom met één puntje voorsprong. Wie wordt dé winnaar van het 'Op Maat Gemaakte Spel' de dj-editie?

Olivier, Mark en Rob krijgen nog één kans

Nadat Jorien vier weken naar de finale van het 'Op Maat Gemaakte Spel' heeft toegewerkt gaat ze er niet mee akkoord dat alleen Sander de finale speelt. Daarom krijgen alle afvallers van de halve finale nog één kans voor een plekje in de finale. En dus speelde Olivier, Mark en Rob de, hoe Olivier het noemde, 'loser-ronde'. Wie weet dat laatste plekje in de finale te bemachtigen?

Halve finale 4 - Rob Janssen

In de allerlaatste halve finale van het 'Op Maat Gemaakte Spel' was het de beurt aan Rob. Als hij de helft van de vragen die Jorien stelt goed beantwoord, is hij door naar de finale en speelt hij tegen Sander. Maar als hij er niet genoeg goed weet te beantwoorden, heeft Jorien een probleem want dan staat er maar één iemand in de finale... De druk is dus hoog en de spanning is te horen!

Halve finale 3 - Sander Hoogendoorn

Jorien begint zich een beetje zorgen te maken omdat er nog niemand in de felbegeerde finale staat van het 'Op Maat Gemaakte Spel'... Daarom moet Sander eigenlijk wel doorgaan. Het hangt dus allemaal van hem af en daarom is zowel Sander als Jorien gespannen voor de halve finale. Wordt hij de eerste finalist van de grote finale?

Halve finale 2 - Mark van der Molen

Mark speelt de tweede halve finale van het 'Op Maat Gemaakte Spel' en Jorien hoopt dat hij haar vragen goed beantwoord zodat er alvast iemand in de grote finale van vrijdag staat. Maar Mark heeft er zelf niet zoveel vertrouwen in: 'Ik ben al heel erg verbaasd dat ik überhaupt zo ver ben gekomen'.

Halve finale 1 - Olivier Bakker

In de eerste halve finale van het 'Op Maat Gemaakte Spel' is Olivier aan de beurt. Hoewel hij eerst dacht iedereen aan te kunnen, beginnen de zenuwen nu toch iets meer toe te slaan: 'Ik ben doodsbang'... Weet hij genoeg punten binnen te halen?

Weekfinale 4 - Sander, Sophie & Rámon

Sander, Sophie en Rámon nemen het tegen elkaar op tegen de laatste weekfinale en Sophie schat haar kansen goed in: "Sander is waarschijnlijk helemaal kapot van die achttien kilometer die die heeft hardgelopen, en Rámon is al vaak dronken van de champagne 's ochtends." Maar... Heeft ze gelijk gekregen?

Ronde 16 - Rámon Verkoeijen met Swedish House Mafia

In de allerlaatste ronde van het 'Op Maat Gemaakte Spel' is Ràmon aan de beurt en hij speelt met Swedish House Mafia. "Ik ben serieus ook een beetje gespannen joh", weet hij ondanks zijn zenuwen de laatste plek in de weekfinale te bemachtigen?

Ronde 15 - Sophie Hijlkema met Justin Timberlake

Tijd voor Sophie's ronde. Ze kiest voor popprins Justin Timberlake, maar weet ze haar Senorita's te scheiden van de Mirror's en Cry Me A River's?

Ronde 14 - Sander Hoogendoorn met Sum 41

In deze ronde hoor je Sander ín het 'Op Maat Gemaakte Spel' bij Jorien met Sum 41. Hij is groot fan en heeft zelfs een tatoeage van een van de bandleden, maar volgens Jorien wil dat niks zeggen... Sander gaat er helemaal voor, want hij wil de weekfinale maar wat graag halen: "Ik wil niet op m'n bek gaan met m'n eigen favoriete band." Zou hij de weekfinale halen?

Bonusronde - Jorien Renkema met Nirvana

Normaal is Jorien natuurlijk de host van het 'Op Maat Gemaakte Spel' maar nu was ze zelf de sjaak... In de ochtendshow bij Sander was het de beurt aan Jorien om het spel te spelen met haar favoriete band Nirvana. Door de verrassing heeft ze zich dus niet kunnen voorbereiden, weet ze ondanks dat toch de drie vragen goed te beantwoorden?

Ronde 13 - Sagid Carter met Beyoncé

Het is de allerlaatste week van het 'Op Maat Gemaakte Spel' en Sagid speelt mee met haar all time favorite artiest Beyoncé. "Ik denk dat ik over haar wel het meeste weet," vertelt ze en daarom heeft ze als tactiek om juist níet veel te oefenen. Zou deze tactiek haar naar de weekfinale brengen?

Weekfinale 3 - Rob van de Radio

Rob heeft het spel met André van Duin gerockt en is de enige finalist van de week. André van Duin lag in zijn straatje, maar dit keer weet 'ie niet wat hem te wachten staat. Zoals hij zelf zegt: "Ik houd van muziek, maar kan het altijd maar slecht herkennen. Zéker zo via de telefoon". Weet Rob een plekje te bemachtigen bij Mark en Olivier in de halve finale?

Ronde 12 - Wijnand Speelman met John Mayer

In de laatste ronde voor weekfinale 3 speelt Wijnand het 'Op Maat Gemaakte Spel' en dit doet hij met zijn favoriete artiest John Mayer. Om de spanning onder controle te krijgen heeft hij van alles gedaan om helemaal zen te worden en om zich nóg beter voor te bereiden had hij John Mayer op shuffle staan. Aan de voorbereidingen kan het in ieder geval niet liggen!

Ronde 11 - Frank van der Lende met The Beatles

Frank speelt het 'Op Maat Gemaakte Spel' bij Jorien en test daarbij zijn kennis over de liedjes van The Beatles. Wanneer Jorien aan Frank vraagt met welke artiest hij mee wil spelen denkt hij: "Ah joh, doe The Beatles maar!", maar of dit nu een verstandige keuze is geweest? "Dit is het aller domste wat ik heb kunnen doen".

Ronde 10 - Rob Janssen met André van Duin

Het is alweer ronde 10 van het Op Maat Gemaakte Spel bij Jorien en in deze ronde is het de beurt aan Rob met zijn grote inspiratiebron: André van Duin. André is dé jeugdheld van Rob en dat is 'ie eigenlijk nog steeds wel vertelt hij. Hij heeft al geoefend op de radio en oefening baart kunst zeggen ze wel eens. Zullen zijn voorbereidingen hem helpen om als eerste een plekje in weekfinale 3 te bemachtigen?

Ronde 9 - Lieke de Kok met Greta van Fleet

Deze keer in 'Het Op Maat Gemaakte Spel': Lieke, all the way from Londen. Ze is groot fan, maar heeft er toch niet heel veel vertrouwen in. "Mijn hersenen gaan in een soort freeze als er druk op komt", vertelt ze. Tijdens het spel maakt Lieke het zó spannend dat zelfs Jorien er zweethanden van krijgt...

Weekfinale 2 - Eva vs Mark

Eva en Mark strijden tegen elkaar om steeds een stapje dichter bij de felbegeerde Gouden Maatbeker te komen. Net als Eva voelt Mark ook wel enige spanning: "Ik voel me een beetje als Nederland in de groepsfase". Wie van deze 3FM-dj's weet een plekje te bemachtigen voor de halve finale?

Ronde 8 - Vera Siemons met Balthazar

“Als ik deze band live zie weet ik alles wel mee te zingen, dus ik dacht ik ga voor Balthazar om het mezelf makkelijk te maken”. Tijdens de voorbereidingen begon de twijfel toch wel toe te slaan... Hoe brengt "Verwarde Vera" het ervan af?

Ronde 7 - Mark van der Molen met The Offspring

Mark zet zijn auto speciaal stil bij een tankstation voor alweer de zevende ronde van het 'Op Maat Gemaakte Spel'. Hij is gespannen, maar vastberaden om de weekfinale - op een eerlijke manier - te halen. Is Mark echt zo fan van The Offspring als dat hij zegt?

Ronde 6 - Joram Kaat met Twenty One Pilots

Joram drijft inmiddels al 18 uur (van de 24) op een vlot als Jorien hem belt voor het 'Op Maat Gemaakte Spel'. Weet hij zijn hoofd boven water te houden tijdens het spel?

Ronde 5 - Eva Koreman met TLC

Nieuwe ronde, nieuwe kansen: vandaag begint een nieuwe week met nieuwe rondes van het 'Op Maat Gemaakte Spel' bij Jorien. Eva is de eerste kandidaat van week 2 en hoewel ze aangeeft dat ze helemaal scherp is, vindt ze het best wel spannend... Haalt Eva de tweede weekfinale?

Weekfinale 1 - Kaj vs Olivier

De eerste weekfinale van het 'Op Maat Gemaakte Spel' is gespeeld, en zoals ze weleens zeggen: zonder strijd geen overwinning. Nou, die strijd is er zeker: 'Jezus!', 'man man man', 'kut Olivier!'. Wie gaat er naar de halve finale?!

Ronde 4 - Kevin van Arnhem met Yungblud

In de laatste ronde voor de weekfinale speelt Kevin het Op Maat Gemaakte Spel bij Jorien. Ondanks dat hij Yungblud al jaren volgt schat hij zijn kansen niet heel groot in... Weet Kevin een intro, songtekst en outro over zijn favoriete artiest te beantwoorden?

Ronde 3 - Olivier Bakker met The 1975

Olivier is kandidaat nummer 3 van het Op Maat Gemaakte Spel en moet 3 vragen over The 1975 goed weten te beantwoorden om de weekfinale te bereiken. Hoe het met de zenuwen ging?: "Ik ben echt doodsbang, Jorien". Weet Olivier zijn zenuwen in bedwang te houden?

Ronde 2 - Kaj van der Ree met Linkin Park

Kaj van der Ree over Linkin Park: hij weet er alles van maar is slecht met namen... Zal het hem lukken om als eerste een plekje in de finale te bemachtigen?

Ronde 1 - Herman met Queens Of The Stone Age

De eerste dj die speelt is Herman Hofman. Hij claimt álles te weten over één van zijn meest favoriete bands Queens Of The Stone Age. Maar dan echt álles. Ouch...

Ster advertentie
Ster advertentie