3FM nieuws

Kyteman vraagt hulp van fans voor clip

  1. Nieuwschevron right
  2. Kyteman vraagt hulp van fans voor clip

Kyteman roept zijn fans op om geld te doneren zodat The Kyteman Orchestra een videoclip kan maken bij het nummer 'The Mushroom Cloud'.

Kyteman wil dolgraag een videoclip maken bij het nummer 'The Mushroom Cloud'. Daarom is hij een crowdfunding-actie begonnen om geld op te halen. The Kyteman Orchestra heeft een bedrag van 5.500 euro nodig.

Met 'The Mushroom Cloud' internationaal doorbreken

Het kan kloppen dat je het nummer 'The Mushroom Cloud' eerder hebt gehoord, want het lied is een tijdje terug uitgebracht. "De single is in Nederland al wel een half jaar uit, maar de clip moet een opzichzelfstaand ding worden," legt Kyteman uit. "We hopen dat we hiermee het buitenland bereiken." Eerder werd al bekend dat Kyteman het buitenland wil veroveren.

The Kyteman Orchestra sluit zich op in loods

Colin Benders heeft het plan om zich samen met zijn orkest, choreograaf Guy Weizman en filmcrew twee nachten op te sluiten in een van de loodsen op het Kytopia-terrein. Kyteman streeft ernaar om de videoclip eind januari (2013) af te hebben.

Geld ophalen met crowdfunding

Fans kunnen met deze crowdfunding-actie een bijdrage leveren aan de videoclip en krijgen in ruil daarvoor een album, een kaartje voor een optreden of een rondleiding in de studio van Kytopia. En natuurlijk eeuwige roem!

Kyteman - 'The Mushroom Cloud'

Ster advertentie
Ster advertentie