3FM nieuws

Dit wist je nog niet over Dua Lipa

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit wist je nog niet over Dua Lipa

Welke hysterische emoji vindt Dua Lipa helemaal het einde, voor welk eten mag je haar in het holst van de nacht wakker schudden en nog acht andere onwijs boeiende feitjes die je absoluut moet weten over rising star Dua Lipa.

1. Dua Lipa's favoriete emoji

Dua is dus he-le-maal gék op unicorns en dat is dan ook haar favo emoji. Lekker rock-'n-roll! En ook de live long and prosper emoji (dat handgebaar, waarvan bijna niemand weet wat het betekent) gebruikt ze regelmatig.

2. Favourite food

Voor sushi kun je Dua Lipa 's nachts wakker maken. We zien haar al helemaal losgaan in zo'n 'all you can eat'-vreetschuur.

3. Fangirl

Dua Lipa is groot fan van P!nk. Ze zou een moord doen voor een ontmoeting. Figuurlijk, mensen, figuurlijk.

4. Instrument

Vroeger - en dat is niet zo heel lang geleden, want ze is pas 21 jaar - bespeelde Dua Lipa de cello. Maar ja, als je zo klein bent als Dua en dan de hele tijd zo'n gigantische cello moet meeslepen naar muziekles, dan haak je al snel af.

5. Grote angst

Dua Lipa is bang voor spinnen. Tja, wie niet. Wat haar ook echt niet chill lijkt is om levend begraven te worden. Gelukkig vinden veel mensen dát dan wel weer een fijn vooruitzicht...

6. Dua Lipa droomt van een samenwerking met:

Kendrick Lamar of Sia. Dat moet te doen zijn.

7. Gênant!

Toen Dua Lipa dertien was, kocht ze een kaartje voor een concert van Katy Perry. Daar klom ze tijdens het optreden het podium op om nog dichterbij haar grote idool te zijn. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Dat moment vindt ze nogal awkward, dus mocht je haar binnenkort spreken begin er vooral niet over.

8. Dua Lipa zingt rap

Hoe dan? Zingend rappen klinkt verwarrend, maar dat is het niet. Althans, niet voor Dua Lipa, die zelf vindt dat ze een soort van rap zingt. Ok, prima. Het zal ermee te maken hebben dat de zangeres zelf nogal lekker gaat op hiphop. Favoriete rappers zijn o.a. Action Bronson, A$AP Rocky en Kendrick Lamar.

9. Vroeger luisterde ze veel naar...

P!NK, Destiny's Child en Nelly Furtado. Weten we dat ook weer.

10. Dua Lipa is haar echte naam

En dat is bijzonder, want de meeste artiesten lullen maar wat. Zo kwamen we er dus laatst achter dat Lil' Kleine een artiestennaam is en Typhoon ook!

(Foto: Ben Houdijk)

Check ook:

>> Dua Lipa in de studio tijdens Lowlands 2016

Ster advertentie
Ster advertentie