3FM nieuws

Snurk je? Deze anti-snurk middeltjes helpen ertegen. Of niet

  1. Nieuwschevron right
  2. Snurk je? Deze anti-snurk middeltjes helpen ertegen. Of niet

3FM-dj Sander Hoogendoorn testte deze week verschillende anti-snurk middeltjes voor zijn Vriendenteam. Spoiler: ze werkten niet allemaal even goed.

Sander testte ze niet voor niks. "Niemand wilde naast mij slapen" vertelde hij over zijn laatste vakantie naar Oosterijk. Het is dus écht een probleem, waar hij een oplossing op wil vinden. Benieuwd naar die 'oplossingen'? Dit zijn ze!

1. Anti-snurkbitje

Doe het jezelf niet aan. Het zit niet lekker, je krijgt er slijm van in je mond en je snurk als een malle. Luister maar even naar hoe hard Sander nog tekeer gaat...

2. Anti-snurk neusvleugels

Eén grote aanfluiting. Sander heeft deze nacht 42 minuten gesnurkt. En die dingen zitten voor geen meter. Check hier hoe hij klonk.

3. Snurkband

Oké, de tools die Sander heeft getest werken dus voor geen meter. Maar zeg nou eerlijk, ziet dit er niet heerlijk comfortabel uit? Dit mensen, is de snurkband. Door de enorme druk op je kaken kun je je mond niet eens meer opendoen, dus een heerlijke luchtdoorstroming in de neus is gegarandeerd! De producent voegt nog even een belangrijk punt aan de productomschrijving toe: "It won’t disturb hairstyles." Nou, gelukkig maar.

4. Anti-snurk & luchtreiniger

Super handig voor wie ook nog eens boven een kolencentrale slaapt of wiens huis vol met asbest zit. Door dit apparaatje ben je niet alleen van je gesnurk af, maar het reinigt ook nog eens de lucht die je inademt! Zeggen ze...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tips van een expert

Wat moet je nou écht doen tegen snurken? Sander belde met dokter Rutger. Hij is huisarts en de afgelopen jaren komen steeds mensen naar zijn praktijk met snurkproblemen.

Ster advertentie
Ster advertentie