3FM nieuws

Is Bokoesam lekker gek, gewoon zichzelf of allebei?

  1. Nieuwschevron right
  2. Is Bokoesam lekker gek, gewoon zichzelf of allebei?

De Amsterdamse rapper Bokoesam releast op 12 mei zijn langverwachte debuutalbum. Na grote projecten zoals New Wave, dikke optredens op Paaspop en gouden platen is het voor Sam nu echt zo ver! 'BBB' is een track in samenwerking met Jonna Fraser en de videoclip is wel heeel interessant.

Als artiest wordt er gekeken naar elke stap die je maakt. En dat kan goed of slecht voor je uitpakken. Een beetje gek zijn durft niet een ieder, En dan heb je rapper Bokoesam. Jezelf zijn is waar de rapper volgens ons echt voor staat. Want de nagellak-dragende man die zichzelf ook wel Bokoeyonce noemt, imiteert in zijn nieuwe clip Beyonce, Austin Power en we krijgen enorm gespierde dames te zien.

Raar?!

Ieder heeft natuurlijk een eigen mening, en het is erg belangrijk om je mening te delen. Op de clip van Bokoesam komen erg veel verschillende reacties. Positief en negatief. En dat is te snappen. Maar wat wij mega-cool vinden is dat Bokoesam met deze clip laat zien, dat hij lekker doet wat hij wil!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ook de fans van Bokoesam staan volledig achter hem. Uniek zijn is moeilijk in deze tijd. En dat doet de rapper nou juist.

Het vrolijke liedje waarin Jonna Fraser ook een sexy couplet zingt, gaat over een mysterieuze dame. Gaat het over de gespierde dames in de clip? De twerkende dame? Of iemand anders? Het maakt allemaal niet uit, wij zijn blij met Bokoesam die zo lekker eigen blijft. Bekijk de interessante videoclip hierboven.

Ster advertentie
Ster advertentie