3FM nieuws

Clipprimeur 'In Your Arms' van Chef'Special

  1. Nieuwschevron right
  2. Clipprimeur 'In Your Arms' van Chef'Special

3FM heeft de eer om Chef'Specials gloednieuwe videoclip 'In Your Arms' te primeuren. De video komt geheel van eigen hand. Check 'm hier!

'In Your Arms' is de tweede single van Passing Through, het nieuwe studioalbum van Chef'Special dat vanaf februari in de winkels ligt. Passing Through is de opvolger van hun debuutalbum One For The Mrs. uit 2011.

De videoclip van de Haarlemse band komt, zoals we van ze gewend zijn, van eigen hand. De video is getekend door bassist Jan Derks, gemonteerd door drummer Wouter Prudon en door een old skool VHS-recorder gehaald.

Chef'Special in de spotlights bij MetMichiel

Michiel riep de eerste twee singles van Passing Through al uit tot zijn DJ Favorite. En vanaf maandag 3 februari zet hij de band nóg meer in de schijnwerpers. Dit doet hij in MetMichiel en op MetMichiel.nl. Kan je niet wachten? Check hieronder alvast Chef'Specials Special. Daarin vertelt frontman Joshua onder andere over het ontstaan van het liedje 'In Your Arms', dat hij schreef voor zijn overleden vader.

>> Check hier Chef'Specials Special

Clubtour

Chef'Special presenteert hun nieuwe album op vrijdag 7 februari in een uitverkocht Paradiso in Amsterdam. Daarna reizen de mannen de rest van Nederland door met Jett Rebel in het voorprogramma. Tivoli en Doornroosje zijn inmiddels uitverkocht, maar voor de overige zalen zijn nog wel tickets beschikbaar.

Chef'Special - 'In Your Arms'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie