3FM nieuws

Usher organiseert het ultieme Zeroes Festival en jij wil erbij zijn

foto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Usher organiseert het ultieme Zeroes Festival en jij wil erbij zijn

Wij zijn erover uit, dit moet hét Back To The Zeroes Festival van de eeuw zijn! De headliners van het Lovers & Friends Festival, dat op 6 mei terugkeert naar Las Vegas en wordt georganiseerd door Usher zijn bekend. Onder andere Missy Elliot, Mariah Carey, 50 Cent en Christina Aguilera prijken op het affiche en is daarmee dé droom line-up van iedere millennial.

Nostalgie

Het is Usher's feestje en met de line-up brengt de Amerikaanse zanger heel wat nostalgie terug op het festival dat dit voorjaar wordt gehouden in Las Vegas. De poster (volledig vormgegeven in Y2K-stijl) hieronder spreekt boekdelen, maar wij sommen het met liefde nog even voor je op.

Christina Aguilera, Nelly, Busta Rhymes, Lil Kim, Bow Wow, Omarion, Sean Paul, Remy Ma, JoJo, Jagged Edge, Shaggy, Chingy, Petey Pablo, Dem Franchize Boyz, Yung Joc, Soulja Boy, Eve, Boyz II Men, Flo Rida, Beenie Man, Ginuwine, En Vogue, Da Brat en nog veel meer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Prijskaartje

Aan dit ultieme Millenial-feest hangt natuurlijk wel een prijskaartje en niet zomaar één. Naast een vliegticket naar Vegas starten de ticketprijzen namelijk pas vanaf 250 dollar. Voor een VIP-kaartje leg je 565 dollar neer en voor wie de volledige ervaring wil biedt het festival ook een 'VIP Cabana'-experience aan voor maar liefst 17.000 dollar. Maar dan heb je wel een privé-toilet volledig uitgerust met airco. Wie wil dat nou niet?

Ster advertentie
Ster advertentie